Eşitlik bozulmadı! Trabzonspor, Sivas'ta 1 puanla yetindi

Trendyol Süper Lig'de yeni sezonun ilk haftasında Trabzonspor, deplasmanda Sivasspor ile 0-0 berabere kaldı.

Eşitlik bozulmadı! Trabzonspor, Sivas'ta 1 puanla yetindi
Eşitlik bozulmadı! Trabzonspor, Sivas'ta 1 puanla yetindi
GİRİŞ 11.08.2024 21:11 GÜNCELLEME 11.08.2024 23:48
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in ilk haftasında Trabzonspor, deplasmanda Sivasspor'a konuk oldu.

BG Grup 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan ve iki takım kalecilerinin iyi bir performans sergilediği mücadele golsüz sona erdi. 

Bu sonucun ardından Trabzonspor ve Sivasspor, sezona 1'er puanla başladı.

Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor haftayı BAY geçecek. Sivasspor ise deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek.

AVCI'DAN 4 DEĞİŞİKLİK

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında Avusturya'nın Rapid Wien takımıyla oynanan müsabakasının ilk 11'ine göre kadroda değişikliğe gitti.

Karadeniz temsilcisi, Sivasspor maçına Uğurcan Çakır, Barisic, Denswil, Savic, Malheiro, Trezeguet, Cihan Çanak, Okay Yokuşlu, Bardhi, Visca ve Dragus ilk 11'iyle çıktı.

Avcı, Eren Elmalı yerine Barisic, Lundstram yerine Okay Yokuşlu, Ozan Tufan'ın yerine Trazeget ve Mendy'nin yerine Bardi'ye kadroda şans verdi.

Trabzonspor taraftarlarının bulunduğu tribüne, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında, 11 Ağustos 2017'de bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün fotoğrafının yer aldığı "İyi ki varsın Eren" yazılı pankart asıldı.

TFF BAŞKANI HACIOSMANOĞLU MAÇI İZLEDİ

Sivasspor taraftarları karşılaşmaya ilgi göstermezken Trabzonspor taraftarları kendilerine ayırılan tribünden maçı takip etti.

Karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile TFF Başkanvekili Mecnun Otyakmaz da izledi.

Hacıosmanoğlu ve Otyakmaz, maç öncesinde saha kenarında tribünleri selamladı.

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ile Sivasspor Kulübü Başkanı Bahattin Eken, karşılaşma öncesinde Hacıosmanoğlu ve Otyakmaz'a plaket ve Sivasspor forması verdi.

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler de Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'a plaket taktim etti.



Net Global Sivasspor: 0 - Trabzonspor: 0

Stat: BG Grup 4 Eylül

Hakemler: Cihan Aydın, Mustafa Sönmez, Serkan Çimen

Net Global Sivasspor: Nikolic, Murat Paluli (Dk. 90 Alaaddin Okumuş), Sonko, Radakovic, Emirhan Başyiğit, Uğur Çiftçi, Emrah Başsan (Dk. 69 Menig), Charisis (Dk. 90 Ziya Erdal), Turgunboev (Dk. 82 Poungouras), Pritchard (Dk. 82 Bekir Turaç Böke), Manaj

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Barisic, Denswil, Savic (Dk. 46 Mendy), Malheiro, Trezeguet, Cihan Çanak (Dk. 61 Nwakaeme), Okay Yokuşlu (Dk. 61 Lundstram), Bardhi (Dk. 87 Enis Destan), Visca ve Dragus (Dk. 76 Ozan Tufan)

Sarı kart: Dk. 28 Turgunboev (Sivasspor)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 37
  • Fenasi 4 hafta önce Şikayet Et
    Beter olsunlar
    Cevapla
  • Ahmet Nair 4 hafta önce Şikayet Et
    Avcı nın amacı ne anlama k mümkün değil. Avrupa maçı yok, ligde kazanmak için bir gayret yok. Cihan Çanak ta ne buldu da onu hemen kadroya alıyor. Yeni Ömür o galiba. Bence geç olmadan Egemen geri getirilmeli. O olmadan Avcı bir işe yaramıyor.
    Cevapla
  • Osman 4 hafta önce Şikayet Et
    Sivas'ın yeni transferleri takıma adapte olunca daha güzel olacaktır. Tebrikler Sivasspor.
    Cevapla
  • 1gayserili 4 hafta önce Şikayet Et
    Bu haberi yazan kişi o kadar ezik ki koskoca Sivası ve takımını çantada keklik olarak görüyor, sanki karşı takıma yenilmek için sahada oluyorlar gibi.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 hafta önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bu adam akıllı ve çok politik. Aslında kendi kapasitesinin farkında. Fakat yutturmaya çalışıyor. Evimizde ve deplasmanda Avcı yi istifaya çağırmaya devam. Yoksa başkan bunu gönderemez, Göndermez. Başkan ve taraftarlarimizin emekleri ziyan olmadan , henüz sezonun başındayken, Avrupa'ya henüz veda etmeden, Trabzonlu, disiplinli, başarıya aç, cesur bir teknik adam getirtebiliriz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle