Abdullah Avcı'yı çok etkilemişti! Transfere göz kırptı

Gelecek sezon iddialı bir kadro ile mücadele etmek isteyen Trabzonspor, stoper gündeminde yer alan Cedric Kipre'den güzel haber aldı. Fildişili oyuncunun bordo-mavili takıma gelmeye sıcak baktığı öne sürüldü.

Abdullah Avcı'yı çok etkilemişti! Transfere göz kırptı
Abdullah Avcı'yı çok etkilemişti! Transfere göz kırptı
GİRİŞ 18.07.2024 12:39 GÜNCELLEME 18.07.2024 12:55

Önümüzdeki sezona iddialı girmek isteyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda ilerleyen bordo-mavililerin stoper için uzun süredir gündeminde olan  Fildişili Cedric Kipre için girişimlerini artırdı.



KİPRE'DEN TRANSFERE YEŞİL IŞIK

Trabzon yerel basınına yansıyan haberlerde bonservisi elinde bulunan 27 yaşındaki savunmacı ile görüşme yapan bordo-mavili yetkililer, oyuncudan olumlu geri dönüş aldı.

Bu gelişmeyle birlikte temasların hızlandırıldığı kaydedilen haberlerde transferin ilerleyen günlerde resmiyete dökülmesinin beklendiği ifade edildi.

Güçlü fiziği ve hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çeken Fildişili oyuncu, teknik direktör Abdullah Avcı'yı da boyuna rağmen hızı ve savunmadan oyun kurma başarısı ile etkiledi.

Cedric Kipre, İngiliz ekibi West Bromwich Albion ile geçen sezon 48 resmi maçta görev yaptı. Bu maçlarda takımına 3 gol 1 asistlik katkı sağlayan Fildişili savunmacı, aynı zamanda West Bromwich Albion'da sezonun oyuncusu seçildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.