Trabzonspor'un yeni transferinden itiraf: Başka teklifler de aldım

Trabzonspor'un yeni transferi Borna Barisic, Avrupa'dan başka takımlardan da teklif aldığını ancak bordo-mavili takıma transfer sürecinin çok hızlı geliştiğini söyledi.

Trabzonspor'un yeni transferinden itiraf: Başka teklifler de aldım
Trabzonspor'un yeni transferinden itiraf: Başka teklifler de aldım
GİRİŞ 12.07.2024 12:59 GÜNCELLEME 12.07.2024 12:59

Yeni sezon hazırlıklarını Macaristan'da sürdüren Trabzonspor'un Rangers'tan kadrosuna kattığı Borna Barisic, antrenman öncesinde soruları yanıtladı.

"Görüşmelerimiz çok hızlı gelişti"

Transfer sürecini anlatan Barisic, "Başka teklifler aldım Avrupa'dana ama Trabzonspor'un beni ikna süreci çok hızlı oldu. Trabzonspor'un bana olan ilgisini duyduktan sonra hocamızla konuştum. Sonrasında gelişen süreçte anlaşma tamamlanmıştı. Görüşmelerimiz çok hızlı gelişti. Karar alabilme açısından da çok kolay oldu. Tanıdığım arkadaşlarımla görüştüm ve Trabzonspor'la ilgili çok olumlu şeyler söylediler." açıklamasında bulundu.

"Maç maç iyiye gidiyoruz"

Kampa ve takıma uyum süreciyle ilgili tecrübeli oyuncu, "Çok uzun bir süre olmadı buraya geleli ama hızlı bir şekilde adapte olduğumu söyleyebilirim. Takım arkadaşlarım ve herkes çok yardımcı oldu. Maç maç iyiye gidiyoruz. Doğru yoldayız. Elimizden gelenin en iyisni yapmaya çalışacağız. Bir sonraki resmi maçımıza bir hazırlık olarak görüyoruz kamp dönemini." ifadelerini kullandı.

Barisic, takıma ve sol bekteki forma rekabetiyle ilgili şunları söyledi:

"İki haftalık bir çalışma sürecim oldu. Bu çok fazla süre değil oyuncuları tanımak adına. Bütün arkadaşlarımın çalışma arzusundan ve isteğinden memnunum. Böyle şeyler antrenmanda başlar. Eren çok iyi ve nazik biri. Çok yüksek bir kalitesi var. Kaliteli bir oyuncu."

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.