Abdullah Avcı, kupa finali 11'ini belirledi! O isim geri dönüyor

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, Beşiktaş'la oynanacak Türkiye Kupası finali için 11'ini belirledi. Bordo-mavililerde sakatlığını atlatan Trezeguet'nin de maça ilk 11'de başlayacağı ifade edildi.

 Abdullah Avcı, kupa finali 11'ini belirledi! O isim geri dönüyor
Abdullah Avcı, kupa finali 11'ini belirledi! O isim geri dönüyor
GİRİŞ 22.05.2024 11:49 GÜNCELLEME 22.05.2024 17:18

Türkiye Kupası'nda yarın Beşiktaş'la karşılaşacak Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın ilk 11'i netleşiyor.

Sabah gazetesinde yer alan haberde sakatlığını atlatan Trezeguet'nin kupa finalinde maça ilk 11'de başlayacağı belirtildi.

Trezeguet'yle birlikte hücum hattının Paul Onuachu ve Edin Visca'dan oluşacağı ifade edildi.

Uğurcan Çakır'ın önünde savunma hattının Thomas Meunier, Stefano Denswil, Batista Mendy ve Eren Elmalı'dan oluşacağı, orta saha kurgusunda ise Berat Özdemir ve Umut Güneş'le birlikte Enis Bardhi'nin yer alacağı kaydedildi.

ONUACHU, VİSCA VE TREZEGUET'DEN ÖNEMLİ SKOR KATKISI

Trabzonspor'da Paul Onuachu, Edin Visca ve Trezeguet üçlüsü bu sezon görev yaptıkları maçlarda toplam 33 gol ve 26 asistlik katkı sağladı.

Bordo-mavili takımda; Trezeguet 11 gol ve 5 asist, Onuachu 16 gol ve 4 asist, Edin Visca ise 6 gol ve 17 asist kaydetti.

Diğer taraftan Trabzonspor, daha önce 9 kez kazandığı bu kupayı 10. kez müzesine götürmek istiyor.

62. Ziraat Türkiye Kupası'nın finalinde yarın saat 20.45'te Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Trabzonspor ve Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedeflerini gerçekleştiremedikleri sezonda iki takım da kupayı alarak taraftarlarını mutlu etmeyi hedefliyorlar.

KAMP KADROSU BELLİ OLDU

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor maçın kadrosunu açıkladı.

Trabzonspor'un kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.