Abdullah Avcı, oyuncularını motive ediyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, futbolcularını Başakşehir ile oynayacakları kritik maç için motive etmeye başladı. Avcı, oyuncularına bu hafta enerjiye, coşkuya ve dostluğa çok ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Abdullah Avcı, oyuncularını motive ediyor
Abdullah Avcı, oyuncularını motive ediyor
GİRİŞ 14.05.2024 12:33 GÜNCELLEME 14.05.2024 12:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Abdullah Avcı, oyuncularını zorlu haftaya motive ediyor

Trendyol Süper Lig'de üçüncülük ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, oyuncularını zorlu haftaya motive etmeye çalışıyor.

Deneyimli teknik adam, bu hafta enerjiye coşkuya ve dostluğa çok ihtiyaçları olduğunu oyuncularına belirtti. İlk hedeflerinin Başakşehir müsabakası olduğunu vurgulayan Avcı, kazandıklarında üçüncülüğü ceplerine koyacaklarının altını çizdi.

Abdullah Avcı, "Biz kafamızı dışardaki en ufak bir şeyle karıştırmayacağız ve yormayacağız. Bizi mutlu eden iyi oyun ve skor. Sabır bizim için bu hafta çok önemli. Bu hafta hepinizin coşkusuna ihtiyacımız var. Sorumluluk alalım ve mücadeleyi sonuna kadar bırakmayalım" ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Ali veli 2 ay önce Şikayet Et
    Hoca maçı kazanmalı kupayı müzeye getirmelisin. TRT sporda alp fatih erbatur diye yorumcular ts un tribun cezasından daha dogrusu dünyadan haberleri yok trubunde seyirci yok diye eleştirip ahkam kesiyor trt bunlara dünyanın maaşını veriyor ayıptır.
    Cevapla
  • Ahmet 2 ay önce Şikayet Et
    Bu takımı yenmeniz lazım Hocam. Hem eski takımınız olduğu için hem de 2019 un rovanşı.
    Cevapla