Abdullah Avcı oyuncusuna kızdı! "Oyundan atılması doğru karar"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Enis Destan'ın atılması doğru bir karar. O hareketi yapmaması lazım." dedi.

Abdullah Avcı oyuncusuna kızdı! "Oyundan atılması doğru karar"
Abdullah Avcı oyuncusuna kızdı! "Oyundan atılması doğru karar"
GİRİŞ 24.04.2024 23:22 GÜNCELLEME 24.04.2024 23:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti. 

Karşılaşmanın ardından bordo-mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. 

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde: 

"40. saniyede gol yiyorduk"

"Ligdeki puan durumu veya bulunduğu konumu yansıtan bir takım değil. Çok deneyimli bir takım. Topa sahip olduğunda rahatlığı ve özgüveni var. Top rakipteyken sorunları var. Bizim de aynı sorunlarımız var. Maça böyle bir oyun başlangıcı yapmamamız lazım. 40. saniyede gol yiyorduk. Temaslı oyun oynamamız lazım. Edin'in golüyle öne geçtik ama 3-1'den maçı verebilirdik. Biz 25 dakika blok halinde durduk. Uyarılarımıza rağmen bunu devam ettirdiler. 11-10 kalmamız oyuncularda skoru yakalamak gibi bir durum oluşturdu. İkinci yarı için bu sözlerimi alıyorum. Zaman zaman doğru geçişler yaptık. Pozisyonlar yakaladık. Rakip de gol atabilirdi ki attı da. Doğru savunma yaparsan doğru hücum da yaparsın. Biz eksikken bunu yapabiliyorsak bütünde bunu yapabiliriz."

"Enis Destan'ın atılması doğru bir karar"

"Enis Destan'ın atılması doğru bir karar. O hareketi yapmaması lazım."

"Belki de atılması daha hayırlı oldu"

"Bizim işimizin bir bölümü oyuncuyu daha iyi hale getirmek. Enis iyi bir profesyoneldir, zaten çalışarak bu hale geldi. Bu iletişimi kuracağız onunla. O da mahcubiyetini yaşıyor. Belki de atılması daha hayırlı oldu. Umarım bundan sonraki yaşantısında bu kırmızı kart ders olur."

"Berat'la gelecek sezon için konuşuyoruz"

"Pepe, Onuachu, Berat var. Berat'la gelecek sezon için konuşuyoruz. Şampiyonlukta 30 küsür maç oynayan bir isim. Bu konularla ilgili Pepe ve Onuachu ile de yapıyorum. Fountas ile ilk defa burada çalışıyorum. Gördüğüm en enteresan gol vuruşları olan birisi. Umarım bu şekilde faydalanmaya devam ederiz."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Avcı insanları tetaya boğuyorsun tetaylar senin olsun bize futbolunu göster başarı beklenmiyor. f.karagürüğe ELENİRSE hocalıktan istifa et sadece TS,den değil
    Cevapla
  • mahmuthan 1 hafta önce Şikayet Et
    Ts şahıslar üzerine kurulu bir takım değildir.6 şampiyonlukta Avcı mi vardı.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Avcı oyuncuya kızdı, haklı. Peki, Avcı takıma oyun oynatmayı unutturdu, O,na kim kızsın. Bu garip mahluka insan olarak hep sahip çıktım, Fakat bunda utanma diye birşey yokmuş.
    Cevapla
  • Erdem 1 hafta önce Şikayet Et
    Avcı olmasa trabzon küme düşer
    Cevapla