Altay Bayındır'dan büyük sürpriz! Süper Lig'e dönüyor...

Yeni sezonda Uğurcan Çakır'la yollarını ayırmaya karar veren Trabzonspor'un Altay Bayındır'la görüştüğü belirtildi.

Altay Bayındır'dan büyük sürpriz! Süper Lig'e dönüyor...
Altay Bayındır'dan büyük sürpriz! Süper Lig'e dönüyor...
GİRİŞ 16.04.2024 21:19 GÜNCELLEME 16.04.2024 21:20
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Bu sezon başında Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan fakat forma şansı bulamayan Altay Bayındır, Süper Lig'e geri dönüyor.

TRABZONSPOR DEVREDE

Trabzonspor'un Altay Bayındır ile görüştüğü ve anlaşma sağladığı iddia edildi. Sezon sonunda Uğurcan Çakır ile yollarını ayırmaya karar veren bordo-mavililer, eksiğini Altay Bayındır ile kapatacak.

MANCHESTER UNITED SICAK BAKIYOR

Manchester United'ın da Altay Bayındır'ı göndermeye sıcak baktığı ve 3 milyon euro gibi bir bedeli kabul edeceği gelen haberler arasında.

SADECE 1 KEZ FORMA GİYEBİLDİ

Sezon başında 5 milyon euro karşılığında İngiliz devi Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, İngiltere'de umduğunu bulamadı. Altay, Manchester formasını sadece FA Cup 4. turunda oynanan Newport karşılaşmasında giyebildi. Milli file bekçisinin kalesinde 2 gol gördüğü müsabakadan Manchester United 4-2 galip ayrıldı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 19
  • 9.köyün delisi 1 hafta önce Şikayet Et
    Asla bu transfer doğru olmaz, 1-Büyük takım kalecisi değil. 2-Fb ye temas etti. 3-Fb zehirinden arınmış olduğuna ikna edebilse de yediği ilk kötü golde "ben demiştim" ciler harekete geçecektir. olmaz, olmaz zorlamayın.
    Cevapla
  • OF61 1 hafta önce Şikayet Et
    gençlere şans verin
    Cevapla
  • ahmet 1 hafta önce Şikayet Et
    galatasarayaa gelecek uğurcan çakır
    Cevapla
  • Mikail 1 hafta önce Şikayet Et
    Trabzonun yedekleri oynasın Avrupa dan kaleci almaya gerek yok altay orda kalmalı
    Cevapla
  • No 64 1 hafta önce Şikayet Et
    Uğur canı milli maçın kadrosuna bile almam altay bahındırı bile kıskandı milli maçta sonrada rakipten 4,5 tanede gol yemişti en iyisi 2 liğe yakışır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle