Abdullah Avcı eleştirmişti! 70 gündür formaya hasret

Trabzonspor'un sezon başında Fatih Karagümrük'ten transfer ettiği Rayyan Baniya, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesinin ardından formayı unuttu.

GİRİŞ 15.04.2024 10:42 GÜNCELLEME 15.04.2024 11:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, sezon başında Fatih Karagümrük'ten 2 Milyon 50 Bin Euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği Rayyan Baniya ile 4+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesinin ardından savunma tandeminde forma bulmakta zorlanan Baniya, son 8 maçta süre alamadı. En son 4 Şubat'ta Beşiktaş ile deplasmanda oynanan müsabakada görev alan Rayyan Baniya, söz konusu maçın ardından ligde bir daha şans bulamadı.

Avcı ile yıldızı barışmadı

Bu sezon başında Fatih Karagümrük ile 1 maça çıktıktan sonra Trabzonspor'a transfer olan 25 yaşındaki futbolcu, 20 karşılaşmada bordo-mavili formayı terletti. 11 müsabakada ise kadroda olmasına rağmen oyuna dahil edilmedi. Lig'de bin 705 dakika süre alan Baniya, Abdullah Avcı'nın takımın başına gelmesinden sonra forma bulmakta zorlandı.

70 gündür maç oynamaya hasret kalan savunma oyuncusunun, tecrübeli teknik adamla yıldızı bir türlü barışmadı. Avcı, Trabzonspor'un sahasında 2-1 kazandığı Konyaspor mücadelesinin ardından Baniya'yı eleştirmişti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Ağasar.lı 2 hafta önce Şikayet Et
    Trabzonspor tarihinin iskender eroglu ile birlikte en paspal en kötü stoperi
    Cevapla
  • Düzce,li 81 - 61 2 hafta önce Şikayet Et
    Önce apo gitmeli.O varken ts hiç bir halt yapamaz.Şampiyonluğunu bile hala içime sindiremiyorum.Çünkü ts,yi şampiyon yapmadı biraz futbolcuların bireysel çabaları sonrada istanbulun 3 büyükleri hediye etti.
    Cevapla
  • misafir 61 2 hafta önce Şikayet Et
    Iyi çocuk kötü çocuk
    Cevapla
  • MustafaAli 2 hafta önce Şikayet Et
    Avci önce kendisine bi baksin bana höre avci sifir
    Cevapla
  • VOLKAN 2 hafta önce Şikayet Et
    inat adam inşallah en kısa zamanda gönderilir transferleri de yeni gelen hoca yapsın
    Cevapla