Trabzonspor'da Mahmoud Trezeguet şoku!

Trabzonspor'un dün Sivasspor ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Mısırlı yıldız Mahmoud Trezeguet'nin sol arka adalesinde yaralanma tespit edildi.

Trabzonspor'da Mahmoud Trezeguet şoku!
Trabzonspor'da Mahmoud Trezeguet şoku!
GİRİŞ 13.04.2024 16:38 GÜNCELLEME 13.04.2024 16:58
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un Trendyol Süper Lig'de dün EMS Yapı Sivasspor ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan oyuncusu Mahmoud Trezeguet'nin sol arka adalesinde yaralanma tespit edildiği bildirildi.

Bordo-mavili kulübün sağlık kurulu başkanı Ahmet Beşir, karşılaşmanın ikinci yarısına çıkamayan Trezeguet'nin sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Beşir, "Futbol A takımımızın EMS Yapı Sivasspor ile oynadığı karşılaşma sırasında ağrı hisseden ve devre arasında oyundan alınan oyuncumuz Mahmoud Trezeguet'nin yapılan muayenesi ve MR görüntülemesi sonucunda sol arka adalesinde (hamstring kası) yaralanma tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır." ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Alex De Souza 2 hafta önce Şikayet Et
    Ağlak FB nin Ağlak oyuncusu
    Cevapla
  • Atur 2 hafta önce Şikayet Et
    İlahi adalet!
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    iyi işte sana gün doğdu, şampiyon sen olursun...
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    tam da şampiyon luga gidiyorduk.
    Cevapla
  • Alper 2 hafta önce Şikayet Et
    Sivas haftaya yatar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle