Trabzonspor'dan sürpriz transfer hamlesi! Resmi teklif yapıldı

Trabzonspor, kiralık olarak Gaziantep FK forması diyen Denis Draguş için kulübü Standart Liege’e resmi teklif yaptı.

Trabzonspor'dan sürpriz transfer hamlesi! Resmi teklif yapıldı
Trabzonspor'dan sürpriz transfer hamlesi! Resmi teklif yapıldı
GİRİŞ 08.04.2024 21:01 GÜNCELLEME 08.04.2024 22:55
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor, transfer çalışmalarına erken başladı.

Glasgow Rangers ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Borna Barisic ile prensipte anlaşan bordo mavililer, santrfor transferinde rotasını bu sezon kiralık olarak Gaziantep Futbol Kulübü'nde forma giyen Denis Dragus'a çevirdi.

Transferde ekonomik adımlar atmayı hedefleyen Karadeniz ekibinin, Rumen santrforun bonservisini elinde bulunduran Standart Liege'in istediği rakamı aşağıya çekmeye çalıştığı öğrenildi.

İki kulüp arasında henüz rakamsal açıdan uzlaşma sağlanamamasına rağmen görüşmelerin olumlu ilerlediği de gelen haberler arasında...

Dragus'un temsilcisi Florin Manea da transferle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Romanya basınına konuşan Manea, Dragus'un Trabzonspor'a transferinin henüz bitmediğini; ancak görüşmelerde ciddi mesafe kat edildiğini söyledi.

Denis Dragus, bu sezon Gaziantep Futbol Kulübüyle Trendyol Süper Ligde 26 maça çıktı. 24 yaşındaki oyuncu; bu karşılaşmalarda 11 gol atıp 1 de gol pası vererek başarılı bir performans ortaya koydu.

Romanya milli takımının formasını da 9 kez terleten Dragus, ülkesi adına 2 de gol kaydetti. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • Kenan 3 hafta önce Şikayet Et
    Tek alınması gereken bir adam var kasimpasadaki nuno da Costa adam premier lig oyuncusu gibi hem takıma katkı yapar hemde her an piyasa değeri yüksekte bilir ve çok kâr li bir iş yapmis olur bu adam için bütçeyi sonuna kadar zorlanması gerek
    Cevapla
  • Tahsin Yılmaz 3 hafta önce Şikayet Et
    Trabzonspor hiç bir zaman 3 büyüklere yaklaşan bir seviyede olamayacak. Çünkü hep 3. Sınıf topcularla mücadele ediyor. Yazık. Kimsede sormuyor sorgulamiyor.
    Cevapla
  • Musa 3 hafta önce Şikayet Et
    İstanbulun bütcesi ile trabzon bir mi? Senin sponsor firmalar ne kadar para veriyor o takımlara ne kadar veriyor trabzonspor 1967 yılında kurulmuş bir takım o takımlar şampiyon olmuşlar yayın geliri ücretinin aslan payını onlar alıyor sonra onlar gibi transfer yap ha. O takımların bilet fiyatına bak ful dolu sende kaç para yılda kaç kere doluyor o stad
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Çok iyi transfer
    Cevapla
  • Bayram 3 hafta önce Şikayet Et
    kaliteli ve genç... komple futbolcu.sezon başından beri en dikkat çekici futbolu oynuyor.
    Cevapla
  • pep 3 hafta önce Şikayet Et
    oyuncuyu kim izledi asla trabzon seviyesinde değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle