Trabzonspor transferde ibreyi yeniden Bjelica'nın gözdesine çevirdi

Trabzonspor, Nenad Bjelica döneminde kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Hırvat golcü Bruno Petkovic'i yeniden transfer gündemine aldı.

Trabzonspor transferde ibreyi yeniden Bjelica'nın gözdesine çevirdi
Trabzonspor transferde ibreyi yeniden Bjelica'nın gözdesine çevirdi
GİRİŞ 08.04.2024 15:49 GÜNCELLEME 08.04.2024 15:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, yaz transfer döneminde bir önceki teknik direktör Nenad Bjelica'nın kadroda görmeyi çok istediği Hırvat golcü Bruno Petkovic'i yeniden gündemine aldı.

Sabah'ın haberine göre; Forvet bölgesi için Kelechi Iheanacho ve Denis Draguş gibi isimlerle görüşen Trabzonspor, sürpriz bir oyuncuyu daha gündemine dahil etti. Sezon başında eski teknik direktör Nenad Bjelica takımın başındayken transferi için çok uzun süre çaba sarfedilen  Bruno Petkovic bir kez daha transfer listesine alındı.

Dinamo Zagreb forması altında çıktığı 34 maçta 17 gol, 8 asistlik bir performans ortaya koyan Petkovic, milli takımda da 2024 yılı içerisinde çıktığı 5 maçta 3 kez gol sevinci yaşadı.

SERBEST KALMA BEDELİ MAKUL

Kulübüyle 2025 yılına kadar anlaşması olan 29 yaşındaki Hırvat yıldızın sözleşmesinde 2.5 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunuyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Bu adam kendi kulübüyle kontrat yenilemek için trabzonsporu kullandı adeta dalga geçti asla alınmamalıdır böyle zayıf karakterli futbolcular trabzonsporda olamaz
    Cevapla