Trabzonspor açıkladı! Suç duyurusunda bulundular

Trabzonspor, Fenerbahçe maçının ardından 347 sosyal medya kullanıcısı ve 5 spor yorumcusu hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

GİRİŞ 02.04.2024 14:26 GÜNCELLEME 02.04.2024 16:26
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un Genel Sekreteri Kemal Ertürk, Fenerbahçe maçı sonrası 347 sosyal medya kullanıcısı ve 5 spor yorumcusu hakkında suç duyurusunda bulunduklarını bildirdi.

Ertürk, yaptığı yazılı açıklamada, bordo-mavili takımın 17 Mart 2024 tarihinde Fenerbahçe ile oynadığı müsabaka sonrasında yaşanan olaylar nedeniyle yazılı ve görsel medya üzerinden kulübü ve camialarını hedef gösterici ve zan altında bırakacak paylaşımlar tespit edildiğini belirterek, şunları aktardı:

"Hukuk Kurulumuz tarafından; eleştiri sınırlarını aşan, haksız, mesnetsiz ve hukuki dayanaktan yoksun paylaşımlarda bulunan 347 sosyal medya kullanıcısı ve 5 spor yorumcusu hakkında eylemlerine uyan Türk Ceza Kanunu ve 6222 sayılı kanunun ilgili maddeleri gereği suç duyurusunda bulunulmuştur. Kulübümüz aleyhine asılsız itham ve iddialarda bulunan kişiler hakkında, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da adalet önünde hesap vermeleri için sürecin sonuna kadar takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 48
  • nurı 4 hafta önce Şikayet Et
    utanın turkıyeyı dunyaya rezıl ettınız ayıp
    Cevapla
  • Muco 4 hafta önce Şikayet Et
    Türk futbolu fenerbahçe varken iflah olmaz Kimse sevmiyor bu takımı ben Beşiktaşlıyım ama Trabzonspor hep hakli
    Cevapla
  • cocuk 4 hafta önce Şikayet Et
    bugün bir avukatin agazindan duydum .futbolcu hakli kendine saldirmis taraftar karsi koymus .ama adam yere düsüyor o zenci futbolcu hala tekmeliyor ..avukat diyorki bu suc artik onu etkisiz hale getirmis ve tekmeliyor ..sayin baska bu fenerli futbolcu hakkinda suc duyurusunda bulununuz
    Cevapla
  • FB-37 4 hafta önce Şikayet Et
    Ertuğrul Gevşek :-)))
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    siz önce utancınızı temizleyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle