Trabzonspor, 'kupa koleksiyonerinin' peşinde! Rota İspanya

Trabzonspor'da gelecek sezon için transfer çalışmaları devam ediyor. Bordo-mavililer, Barisic'in ardından şimdi de Sevilla'dan Oliver Torres'i gündemine aldı.

Trabzonspor, 'kupa koleksiyonerinin' peşinde! Rota İspanya
Trabzonspor, 'kupa koleksiyonerinin' peşinde! Rota İspanya
GİRİŞ 27.03.2024 11:35 GÜNCELLEME 27.03.2024 11:44
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da yeni sezon çalışmaları kapsamında İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla'da forma giyen Oliver Torres'i gündemine aldı.

Fotomaç'ın haberine göre; Sevilla ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek 29 yaşındaki orta sahayı renklerine katmak için düğmeye basan bordo-mavililerin menajeriyle görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.

Karadeniz devi, birçok takımın radarında olan Torres için hızlı davranarak transferde mutlu sona ulaşmak istiyor.

Karıyerinde daha önce Atletico Madrid, Villarreal ve Porto gibi önemli kulüplerin formasını giyen Torres, Sevilla'ya 2019 yılında Porto'dan 11 milyon euro'ya transfer olmuştu.



KUPA KOLEKSİYONERİ

29 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu, kariyerinde kazandığı başarılarla da dikkat çekiyor. İspanyol yıldızın 6 kupası bulunuyor. 29 yaşındaki yıldızın 2 Avrupa Ligi, 1 İspanya Ligi, 1 İspanya Kupası, 1 Portekiz Ligi ve 1 de Portekiz Süper Kupa şampiyonluğu var.

​Torres, bu sezon 31 maçta forma giydi. 21 karşılaşmada sahaya ilk 11'de çıkan İspanyol futbolcu, 2 asistlik katkı sağladı. Bu maçların çoğunda orta sahada görev yapan Torres, 10 numara ve sol kanat pozisyonlarında da oynayabiliyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Osmanlı68 4 hafta önce Şikayet Et
    Kupa koleksiyocusu olsa ne olur! Bir yenilgide taraftarlar sahaya iner (malum takım maçları hariç - malum takım gol attıkça horon tepiyorlar).
    Cevapla
  • Sss 4 hafta önce Şikayet Et
    Dünyada sadece saha olayları ile meşhur olmuş bu mahalle takımına tek bir yabancı oyuncu gelmemeli
    Cevapla
  • Kuzeyli 4 hafta önce Şikayet Et
    Dünyada sadece kendi sahasında ezeli rakibine şampiyonluğu kaptırınca kendi ülkesinin polis araçlarını yakan kamu malına zarar veren şampiyon olamayacağını anlayınca her türlü şikeyi mubah gören olayları ile meşhur bu mafya takımına tek bir yabancı oyuncu da gelmemeli...
    Cevapla
  • Hakikat 4 hafta önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'yi kastediyorsun değil mi, tüm olayların sebebi...
    Cevapla
  • Arif¹ 4 hafta önce Şikayet Et
    Kupa koleksiyoneri eyvallah da. Türkiye 'de değil! O yüzden boş verin.
    Cevapla
  • FB li 4 hafta önce Şikayet Et
    GS den hediye futbolcu isteyin bence hakkınızdır emekleriniz zayi olmasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle