Trabzonspor'a İskoçya'dan bedava sol bek!

Süper Lig'de gelecek sezonun çalışmaları için girişimlere başlayan Trabzonspor, İskoç ekibi Glasgow Rangers'la sözleşmesi Mayıs sonunda bitecek Borna Barisic'i gündemine aldı.

Trabzonspor'a İskoçya'dan bedava sol bek!
Trabzonspor'a İskoçya'dan bedava sol bek!
GİRİŞ 23.03.2024 18:24 GÜNCELLEME 23.03.2024 18:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bu sezon inişli çıkışlı bir sezon geçiren buna rağmen 49 puan ile ligde 3. sıradaki yerini koruyan Trabzonspor, sezon sonunda kadrosunda ciddi bir değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

Birçok takviye yapacak bordo mavililer, transferlerin büyük bölümünü de hazırlık kampına yetiştirmeyi planlıyor.

Karadeniz devi, bu doğrultuda çalışmalara erkenden başlarken sol bek transferinde de mutlu sona yaklaştı.



RIDVAN YILMAZ'IN TAKIM ARKADAŞI GELİYOR


Trabzonspor, milli futbolcu Rıdvan Yılmaz'ın formasını giydiği Glasgow Rangers'ta forma giyen ve Mayıs sonunda kontratı bitecek olan Borna Barisic için temaslarını yoğun şekilde sürdürüyor.

31 yaşındaki oyuncuyla yapılan görüşmelerde mesafe kat eden Karadeniz ekibi, kalan ufak pürüzleri de gidermeye çalışıyor. Ertuğrul Doğan başkanlığındaki bordo-mavililer, tüm detaylarda anlaşılması halinde Borna Barisic ile el sıkışacak.

İskoç ekibinde istikrarlı bir grafik çizen Barisic, bu sezon 29 resmi maçta 1 gol atıp 6 da asist yaptı. Deneyimli savunmacı, 35 kez formasını giydiği Hırvatistan milli takımında da 1 kez ağları havalandırma başarısı gösterdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Balon Arda 1 ay önce Şikayet Et
    iyi adam
    Cevapla