Trabsonspor'un yıldızı olaylı maç hakkında konuştu

Thomas Meunier, Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından verdiği röportajın Türkiye'de çarptırıldığını açıkladı.

Trabsonspor'un yıldızı olaylı maç hakkında konuştu
Trabsonspor'un yıldızı olaylı maç hakkında konuştu
GİRİŞ 21.03.2024 20:34 GÜNCELLEME 21.03.2024 20:34
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor sahasında Fenerbahçe'ye 3-2 kaybetti. Maçın ardından Fenerbahçeli futbolcular ve taraftarlar arasında kavga çıktı.

Belçika Milli Takımı'nın kadrosuna katılmak için ülkesine giden Thomas Meunier, ulusal basında verdiği röportajın çarptırıldığını açıkladı.

Resmi X hesabından paylaşım yapan Meunier, "Fenerbahçe ile oynadığımız maça yönelik kendi ülkemde yaptığım değerlendirmelerin bağlamından tamamen kopartılarak Türkiye’de servis edilmesini büyük bir şaşkınlıkla öğrenmiş bulunmaktayım. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte hızlıca soyunma odasına gitmem sebebiyle sahada yaşananlara yönelik yorumlarım doğal olarak sosyal medya paylaşımlarından görebildiğim kadarıyladır. Zaten daha sonra da taraftarlarımızı suçlayan birçok paylaşımın da sahte olduğunu farkettim. Tüm bunların sonucunda taraftarlarımızın ve futbol kamuoyunun asılsız haberlere ve çarpıtmalara asla itibar etmemesini rica ediyorum." ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 7
  • Kafkasyalı 1 ay önce Şikayet Et
    Önce siz FB nin stadında kazandınız size ilişen oldu mu. Ne seyirci sahaya girdi nede tartaklandınız nede benzer olay oldu. Önce itidal ile hareket et düşmanca hereke etme senin karşındakine insan hoşgörü ile hareket etmek insanın erdem den kaynaklanır.
    Cevapla
  • Izzet Uzun 4 hafta önce Şikayet Et
    Biz Feneri yendik de Ülker Stadını bayram havasına mı çevirdik şampiyon olmuş gibi. Edebinle yen,, edebinle çık dışarı sana karışan var mı?
    Cevapla
  • Cenk 1 ay önce Şikayet Et
    Benim bildiğim,FB 40 senedir, Trabzonspor la, Trabzon da yaptığı maçlarda,yensede,yenilsede dayak yiyiyor zaten.
    Cevapla
  • Kayso 1 ay önce Şikayet Et
    Böyle lafini yedirirler iste trabzonspor da nir gün daha oynamak istiyorsa yalani da ögrenecek hileyi de
    Cevapla
  • Suvari 1 ay önce Şikayet Et
    Burası Türkiye adamı ipe gönderirler niye gittiğini bilmez
    Cevapla
  • Ts61 1 ay önce Şikayet Et
    Adam Adam
    Cevapla
  • Kayseri 1 ay önce Şikayet Et
    Insanla mahlugu ayirt edebiliyoruz fbli insan evladinin fransiz gazeteciye verdigi cevapla hepinizin yerin dibine girmesi gerekirdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle