Denswil'i şoke eden anları anlattı! Yerde bıçak vardı!

Trabzonspor'un Hollandalı savunma oyuncusu Stefano Denswil, Fenerbahçe maçında yaşanan olayları ülkesinin basınına değerlendirdi.

GİRİŞ 20.03.2024 13:13 GÜNCELLEME 20.03.2024 13:50
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Mücadele 3-2'lik Fenerbahçe galibiyeti ile tamamlanırken, mücadele sonrasında yaşanan olaylar gündeme oturdu.



"BÖYLE ZEHİRLİ BİR ATMOSFER DAHA ÖNCE YAŞAMADIM"

Trabzonsporlu futbolcu Stefano Denswil, maç sonrasında yaşadıklarını Hollanda basınına anlattı. De Telegraaf'a konuşan Denswil, "Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan bir maç ister Trabzon'da ister İstanbul'da oynansın, her zaman çok gergin geçer. Bunun sebebi ise Fenerbahçe'nin bizim ezeli rakibimiz olması... Ancak bu maçtaki kadar zehirli bir atmosferi daha önce hiç yaşamamıştım." ifadelerini kullandı. 



"YERDE BIÇAK VARDI"

Denswil, "Oyuncularımız tehdit hissetmedi çünkü taraftarlar provokatif Fenerbahçeli oyuncuları arıyordu. Görüntüler, birinin korner bayrağını alıp bir oyuncunun peşinden gittiğini ve yerde bir bıçak olduğunu gösteriyor. Olaylar başladığı sırada neredeyse soyunma odasındaydım. Kısa sürede sahada onlarca taraftar vardı. Tabii ki olayları yatıştırmaya çalıştım. Trabzonsporlu futbolcuların Fenerbahçeli futbolcuları güvenli bir şekilde soyunma odasına götürmeye çalıştığını gösteren videolar da var." dedi. 



"KENDİ GÜVENLİĞİM İÇİN İÇERİ GİTTİM"

Surinamlı stoper, "Böyle bir anda kendi güvenliğinizi de korumanız gerekiyor. Bu yüzden geç kaldığım için bir noktada içeri gitmeye karar verdim. Bu futbolun bir parçası değil ve bunu görmek istemezsiniz." diye konuştu.

2021/22 sezonunun başında Trabzonspor'a katılan Denswil, bordo mavili forma ile çıktığı 79 maçta 2 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 74
  • 61misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Korkak biri TS de olmamalı. Niye kaçtın soyunma odasına, kal orda kendinden emin değilmisin? bir işe yararsın belki.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Kafir denswil
    Cevapla
  • FB12 1 ay önce Şikayet Et
    Provakatif mi ? GS’ye 5 tane domalırken provoke olmuyorlardı ama. Ayrıca nerde provoke etti Fenerbahçeli oyuncular sizi ? Oltayla, balık mı rahatsız etti ? Bizim taraftarlarımız niye kanarya taklidi yapan Onuachu ve Pepe’ye Kadıköy’de saldırmadı ?
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    ts'nin bir iddiası bile yok. işin içinde koç varsa, seçim yaklaştıysa, başka şeylerden şüphelenmek lazım. ts taraftarı daha önce hiçbir maçta böyle bir olay çıkarmadı. hatta 2011'den sonraki en gergin yıllarda bile stadda böyle şeyler olmadı. koç fener başkanı olduktan sonra bu tip şeyler çoğaldı. bu da durumu anlamaya yetiyor.
    Cevapla
  • İsmail 015 1 ay önce Şikayet Et
    Yok arkadaş. Biz bu futbolu ve taraftarlığı beceremedik. Türkiye'de futbol yasaklanmalı.
    Cevapla
  • Bilo 1 ay önce Şikayet Et
    Sahaya atlayanlar bıçakla saldırmış o zaman
    Cevapla
  • Garcılı 1 ay önce Şikayet Et
    Yok, Fenerbahçe' li futbolcu lar sahaya bıçakla çıkmışlar dır...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle