Ertuğrul Doğan sessizliğini bozdu! "Meze etmeye kalkışmasın"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan kulübün resmi X hesabından açıklama yaptı.

Ertuğrul Doğan sessizliğini bozdu! "Meze etmeye kalkışmasın"
Ertuğrul Doğan sessizliğini bozdu! "Meze etmeye kalkışmasın"
GİRİŞ 18.03.2024 20:56 GÜNCELLEME 18.03.2024 20:56
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 yendi. Maçın bitiş düdüğüyle Trabzonsporlu taraftarlar ve Fenerbahçeli futbolcular arasında kavgalar oldu.

Trabzon'da yaşananlardan dolayı kulüp başkanı Ertuğrul Doğan açıklama yayınladı. Olayların takipçisi olacaklarını ifade eden Doğan'ın açıklamalarında, "Hiç kimse ya da herhangi bir kurum Trabzon şehrini, Trabzonspor Kulübü’nü ve Trabzonspor’un şerefli taraftarını dünkü olayların önüne meze etmeye kalkışmasın!" ifadeleri yer aldı.

ERTUĞRUL DOĞAN'IN AÇIKLAMASI

"Yönetim Kurulumuz tüm yaşanan süreci dikkatli bir şekilde takip etmektedir.

Kulübümüz, Türkiye Futbol Federasyonu’nun yarınki disiplin sevklerinden sonra yapacağı detaylı açıklamayı kamuoyuyla paylaşacaktır.

Şunun gayet iyi şekilde bilinmesini isteriz ki; hiç kimse ya da herhangi bir kurum Trabzon şehrini, Trabzonspor Kulübü’nü ve Trabzonspor’un şerefli taraftarını dünkü olayların önüne meze etmeye kalkışmasın! Buna asla izin vermeyeceğimizi hatırlatmakta fayda görüyoruz."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 98
  • Bay b 1 ay önce Şikayet Et
    Siz gerçekten arkadaş hem sahaya inin ellerinizde bıçak yada yan direğin sivri tarafıyla adam öldürmeye çalışın taraftarın katliam yapmaya havalimanına adam çağırsın, on sene önce otobüs kurşunlayın katliam yapmaya çalışın yok öyle her olaydan yırtmak hadi ön sene önce devlet sizi korudu ama bu insanların devlete olan güvenini katbettirir ve kaos oluşur
    Cevapla
  • şiddete hayır 1 ay önce Şikayet Et
    içişler bakanımızın dediği yakalanan kişiler konuşturulacak ve azmettirici kimse kamuoyuna açıklanacak adalet tecelli edecek kimse kimseyi himaye etmesin yoksa türk futbolu bitecek avrupanın gözü türkiyede
    Cevapla
  • şiddete hayır 1 ay önce Şikayet Et
    ertuğrul efendi stada o seyirci yanıcı ve tehlike arz eden o kadar maddeleri kim aldı niye önceki maçlar değilde fener maçına denk geldi pilanlı organize edilmiş olaylarınızı fenere yüklemeye çalışmanız saçmalık çıkın fenerbahçe camiasından özür dileyin
    Cevapla
  • Bulutus 1 ay önce Şikayet Et
    Trabzon'da böyle cansiperane dövüşen insanlar olduğunu bilmiyordum. Düşmana saldırmak için canlarını ortaya koymuşlardı. Acilen Gazze'ye gönderilmeleri gerek.
    Cevapla
  • Hasan 1 ay önce Şikayet Et
    Trabzonspor un arkasına güvenmesse bu kadarını yapamazdı sahadında ilk sefer yenilmiyor sonuçta Galatasaray'a yararlanmaktan başka amaçları yok zaten fazla ceza almaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle