Tolga Zengin'den olay sözler! "Böyle dava savunulmaz"

Trabzonspor'un eski kalecilerinden Tolga Zengin, Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylar hakkında sert ifadeler kullandı.

Tolga Zengin'den olay sözler! "Böyle dava savunulmaz"
Tolga Zengin'den olay sözler! "Böyle dava savunulmaz"
GİRİŞ 17.03.2024 23:10 GÜNCELLEME 17.03.2024 23:14
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 30 haftasında Trabzonspor sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi.

Papara Park'ta oynanan ve 3-2 Fenerbahçe üstünlüğü ile tamamlanan maç sonrası saha karıştı ve bazı Trabzonsporlu taraftarlar içeri girdi.

Trabzonspor ve Beşiktaş'ın eski kalecisi Tolga Zengin de yayıncı kuruluş beIN Sports'ta çıkan olaylar ile ilgili çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

İşte Tolga Zengin'in açıklamaları:

"Futbolcular sana ne yaptı? Livakovic sana ne yaptı? Trabzonlu ve Trabzonsporlu tribünden gelen biri olarak söylüyorum. Böyle maça geleceksiniz, gelmeyin! Böyle dava savunulmaz. Dava savunmanız gereken zamanlar önceydi. Şu görüntünün izahı yok! Trabzon'a futbol şehri diyorsun, Trabzon'u nasıl böyle gösteriyorsun ya? İnandıkları dava için yapıyorlar ya... O davaya sonuna kadar sahip çıkmış biri olarak konuşuyorum. Yanlış yapıyorsunuz, o çocukların kılına zarar gelse, ödeyemezsiniz. Kaleci yerde sakatlanmış, yüzüne madde atıyorsunuz. Böyle hak mı aranır? Gidin başka yerde hak arayın! Gençlerse, eğitimsizlerse gelmesinler abi. İki takım futbolcuları, Halil Umut Meler'i bile idare etti sahada."
 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 42
  • cabbar25 1 ay önce Şikayet Et
    el hareketi yaparsan sonucuna da katlanırsın
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    hay senin batıl davana
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Helal sana
    Cevapla
  • cerrah paşalı 1 ay önce Şikayet Et
    Ağlak FB
    Cevapla
  • sedat tosun 1 ay önce Şikayet Et
    Yapılan el hareketi ne olacak kör
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle