Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe planı!

Abdullah Avcı, Fenerbahçe karşısında oyuncu tercihleri ve oyun planında sürprizler yapmak istiyor. Tecrübeli çalıştırıcı oyuncularıyla maça yönelik yaptığı konuşmada, "Biz oyunumuzu oynayacağız ve kazanacağız" diye konuştu.

Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe planı!
Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe planı!
GİRİŞ 15.03.2024 12:39 GÜNCELLEME 15.03.2024 12:49
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak dev karşılaşma öncesi bordo-mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı, rakiplerinin bu sezon oynadığı tüm maçları ve özellikle son dönemdeki karşılaşmalarını mercek altına aldı. Abdullah Avcı, Fenerbahçe için detaylı bir hazırlık yapıyor.

SÜRPRİZLER YAPACAK

Geçtiğimiz hafta Karagümrük karşısında farklı kazanmasına rağmen Fenerbahçe maçında oyun planında ve oyuncu grubunda bazı değişikliklere imza atmak isteyen Avcı'nın rakibe bir sürpriz hazırlaması bekleniyor. Oyuncularına, Fenerbahçe ile ilgili detaylı bilgiler veren Avcı, maça yönelik bir motivasyon konuşması da yaptı. Hata istemeyen deneyimli teknik adam, takım oyununa vurguda bulundu.

"OYUNUMUZU OYNAYACAĞIZ VE KAZANACAĞIZ"

Abdullah Avcı'nın oyuncularına bu maça yönelik kaptığı konuşmada, "Biz oyunumuzu oynayacağız ve kazacağız. Taktik disipline bağlı kaldığımızda neleri başardığımızı en iyi siz biliyorsunuz" dediği öğrenildi. Avcı, bordo-mavili takımın şu anki olumlu atmosferini dev karşılaşmada sonuca yansıtmasını çok istiyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • kadir 1 ay önce Şikayet Et
    gs ye 2 defa düşünürken Fb ye kırk defa düşünür, sadece bu değil tüm anadolu takımları böyle boşuna denmiyor fenerbahçe ve diğerleri, bjk eski antrenörü Biliç türk futbolu hakıındaki görüşü soruluyor diyorki Türkiye de futbol Fb ye karşı oynanan oyundur.
    Cevapla
  • rum avcısı 1 ay önce Şikayet Et
    dolmuş rumlar buraya fenerbahçe alayınıza geç...
    Cevapla
  • Alper 1 ay önce Şikayet Et
    GS ye karşı da plan yaptı ama tutmadı. GS ye hiçbir plan tutmaz. Sadece federasyon ve hakemlerin planı tutabilir ona da yapacak bir şey yok
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    sana ne
    Cevapla
  • Yılmaz 1 ay önce Şikayet Et
    Hocam erken konuşma FB nin en az 2 penaltısı var ona göre kalecileri penaltı çalıştır. Gerçi kurtarsalar da önemli değil hakem FB gol atıncaya kadar penaltı verir işiniz zor
    Cevapla
  • Sedat 1 ay önce Şikayet Et
    Gese ile değil FB ile oynayacaklar,,,gese den kırıta kırıta 5 yediler şimdi oynarlar da nafile,, FB ezer geçer.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle