Trabzonspor'lu Fountas'a büyük şok

Trabzonspor'un sezon başında renklerine bağladığı Taxiarchis Fountas, ilk 11'de istikrarlı şekilde forma şansı bulamadı. Futbolcu yaşadığı bu düşüş sonrası uzun bir süre sonra Yunanistan Milli Takımı'nın aday kadrosunda yer almadı.

Trabzonspor'lu Fountas'a büyük şok
Trabzonspor'lu Fountas'a büyük şok
GİRİŞ 14.03.2024 15:36 GÜNCELLEME 14.03.2024 15:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un D.C. United'dan renklerine bağladığı Taxiarchis Fountas, büyük moral bozukluğu yaşıyor. İlk 11'de düzenli forma şansı bulamayan futbolcuya bir şok da milli takımdan geldi.

FOUNTAS'IN MORALİ BOZULDU

Fountas, Yunanistan Milli Takımı'nın aday kadrosunda uzun bir süre sonra yer almadı. Sabah'ın haberine göre bu durum futbolcunun moralini oldukça bozdu. Mte yandan Trabzonspor'da Fatih Karagümrük'e kiralık olarak gönderilen Kourbelis ise aday kadroda kendine yer buldu.

Fountas, Trabzonspor formasıyla bu sezon 20 maçta süre aldı. 28 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 3 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Uygar 1 ay önce Şikayet Et
    Bu bide milli takım oyuncusumu .. yok canım şaka yapıyosunuz ..
    Cevapla
  • Misafir01 1 ay önce Şikayet Et
    Ne var ki bunda türkiye liginde liderden 30 puan fark yiyen takımda oynayan bi topçu neresi şok bunun
    Cevapla
  • Musa 1 ay önce Şikayet Et
    Komik şey seni gidi
    Cevapla
  • Ts61 1 ay önce Şikayet Et
    Güya birşey yazdı malkoviç
    Cevapla