Enis Destan'a İtalyan talip! İşte istenen bonservis...

Trabzonspor'un genç golcüsü Enis Destan, İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Udinese ile anılıyor. Bordo-mavili kulübün Enis için bonservis bedelini belirlediği ileri sürüldü.

GİRİŞ 13.03.2024 14:17 GÜNCELLEME 13.03.2024 14:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da bu sezon ortaya koyduğu performansla Avrupa takımlarının radarına giren Enis Destan, şu sıralar Serie A ekibi Udinese ile anılıyor.

Enis Destan'ı yetiştiren ve sözleşme gereği sonraki satıştan pay alma hakkı bulunan Altınordu da futbolcunun geleceğiyle ilgili verilecek kararı merakla bekliyor.

Trabzonspor'un, bu sezon Süper Lig'de 5 gol, 3 asistle oynayan 21 yaşındaki santrforu 10 milyon Euro'nun altında satmayı düşünmediği belirtildi. 

ALTINORDU YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Enis'in bir sonraki satışından yüzde 27.5 pay alma hakkı bulunan kırmızı-lacivertliler, sezon sonunda genç futbolcunun transferi durumunda en az 2 milyon 750 bin Euro gelir elde etmeyi planlıyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Kemal 1 ay önce Şikayet Et
    Hemen satın gitsin budan bişey olmaz
    Cevapla
  • Zekeriya 1 ay önce Şikayet Et
    Ne satmasi? Satilanlarin yerini dopluramadik hala. Enis kalitesinde genc yetenekler avrupada en az 20 milyon. Kesinlikle kalmali.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Değerini bulan futbolcuyu satacaksın arkadaş ...
    Cevapla