Fırtına, Paul Onuachu'suz esmiyor!

Süper Lig'in 28. haftasında Corendon Alanyaspor'a 3-1 yenilen Trabzonspor, Paul Onuachu'nun forma giymediği maçlarda başarılı sonuçlar almakta zorluk yaşıyor.

Fırtına, Paul Onuachu'suz esmiyor!
Fırtına, Paul Onuachu'suz esmiyor!
GİRİŞ 06.03.2024 12:07 GÜNCELLEME 06.03.2024 12:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Corendon Alanyaspor'a 3-1 mağlup olan Trabzonspor, forvet oyuncusu Paul Onuachu'nun forma giymediği maçlarda iyi sonuçlar almakta zorlanıyor.

Nijeryalı santrfor, bu sezon Afrika Uluslar Kupası ve sakatlığı nedeniyle 17 lig karşılaşmasında görev aldı.

Bordo-mavili takım, Nijeryalı santrforun forma giydiği 17 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 36 puan elde ederken bu oyuncunun kadroda olmadığı 11 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik, 7 mağlubiyet ile 10 puan toplayabildi.

Takımın en golcü ismi

Onuachu, ligde fazla forma giyememesine rağmen takımının da 9 golle en golcü oyuncusu konumunda bulunuyor.

Bordo-mavililer, Onuachu'nun gol attığı 8 karşılaşmada 6 galibiyet, birer beraberlik ve mağlubiyet yaşadı. Ligde 46 puanla 3. sırada yer alan bordo-mavili takım, Nijeryalı oyuncunun gol attığı maçlarda 19 puanı hanesine yazdırdı.

Afrika Uluslar Kupası'nın ardından takıma dönen ve 2 lig maçında süre alan Onuachu, bordo-mavili takımın Ziraat Türkiye Kupası'nda RAMS Başakşehir karşısında galip gelerek yarı finale yükseldiği maçta kolundan sakatlık yaşadı.

Kolu kırıldığı için takımdan uzak kalan Nijeryalı oyuncu, Karadeniz ekibinin son oynadığı Corendon Alanyaspor maçında forma giyemedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    onacu saman alevi gibi bir parladı ve söndü,sahada yürüyemiyor
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 ay önce Şikayet Et
    Onacu trabzonun oyuncusu değil ağır oyuncu sadece hava toplarında iyi o da yeterli değil .
    Cevapla
  • Uygar 1 ay önce Şikayet Et
    Onacuda bizim forvetimiz olamaz .. trabzonsporun forvet modeli şorlot tarzı yırtıcı ve guvvetli forvet olmalı yoksa bizde başarılı olamaz
    Cevapla
  • Zekeriya 1 ay önce Şikayet Et
    Onuachu kaliteli ama o da cok gol kaciriyor, sanki her pozisyonu gol atiyor. Son mac haric onsuz oynadik ve kazandik. Biraz sanssizlik oldu o kasdar. Adami cok büyütmeyin. Enis en az onun kadar kaliteli. Yabancilari bui kadar yükseltmeye gerek yok.
    Cevapla
  • Nordsdjeland wifi 1 ay önce Şikayet Et
    Gsye gel onachu akapunko
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle