Trabzon yerel basını: "Anlat hocam nasıl uyuduk?"

Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Alanyaspor’a 3-1 mağlup olan Trabzonspor’da 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Trabzon yerel basını: "Anlat hocam nasıl uyuduk?"
Trabzon yerel basını: "Anlat hocam nasıl uyuduk?"
GİRİŞ 05.03.2024 14:04 GÜNCELLEME 05.03.2024 14:04
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

SÜPER Lig’in 28’inci haftasında deplasmanda Alanyaspor’a 3-1 mağlup olan Trabzonspor’da 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Bordo-mavili takım oyun üstünlüğünü elinde bulundurmasına rağmen sonuca gitmekte zorlandı ve Alanyaspor’a mağlup olmaktan kurtulamadı.

Trabzonspor, Süper Lig’in ikinci yarısına 1 beraberlik, 4 mağlubiyetle kötü bir başlangıç yaptıktan sonra art arda aldığı 3 galibiyet serisini dün Alanyaspor karşısındaki mağlubiyeti ile sona erdirdi. Hatayspor, Pendikspor ve Adana Demirspor galibiyetleri ile seri başlatan bordo-mavililer dün deplasmanda Akdeniz ekibine 3-1 mağlup olurken, 46 puan ve averajla 3'üncü sıradaki yerini korudu.

Bordo-mavili takım konuk olduğu Alanyaspor karşısında etkili bir futbol ortaya koymasına rağmen sonuca gitmekte zorlandı ve mağlup olmaktan kurtulamadı. Trabzonspor, bu sezon Süper Lig takımlarında en fazla isabetli pas yaptığı (492), rakip ceza sahasında topla buluştuğu (39) ve şut çektiği (24) maçı Alanyaspor karşısında ortaya koydu. Trabzonspor’un 2016/17’den bu yana Süper Lig’de Başakşehir ile birlikte en fazla mağlup olduğu takım Alanyaspor oldu. Karadeniz ekibi Alanyaspor ile Süper Lig’de oynadığı 15 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.

Trabzonspor geçtiğimiz sezon yine Alanya’da oynanan karşılaşmayı 5-1 kaybetmişti.

YEREL BASIN MANŞETLERİ

Öte yandan Trabzon’da yayın yapan yerel gazeteler de bordo-mavili takımın 3 maçlık galibiyet serisinin ardından Alanya’da alınan mağlubiyeti manşetlerine farklı başlıklarla taşıdı.

Trabzon’da yayın yapan yerel gazete manşetleri şöyle;

Taka gazetesi: Alanya’da hüsran

Kuzey Ekspres: Hadi bakalım, şapkalar öne!


Karadeniz: Anlat hocam nasıl uyuduk?

Sonnokta: Fırtına’ya Alanya freni

Günebakış: Trabzon şokta
 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • Orhan0708 1 ay önce Şikayet Et
    Kesin fener teşvik primi falan vermiştir. Hem bu alanyaspor da çok olmaya başladı. O ne öyle... Aslan kesiliyorsunuz trabzona karşı be... Ayıp ayıp...
    Cevapla
  • Kutahyali 1 ay önce Şikayet Et
    Uykusunda büyüsün ninni tıpış tıpış yürüsün ninni
    Cevapla
  • Ali042 1 ay önce Şikayet Et
    Nasıl mı uyudunuz. Hadi oradan nasıl uyuttuk olacak. Uğur topu atıyor, densvill gözünün ucuyla görüyor halen ileriye laf anlatma oyunu oynayıp topun geçmesini sağlıyor, uğur topu rakip alacağını fark ediyor kaleyi kapatacağına sağa kaçıp kaleyi boşaltıyor hakeme el kaldırıyor. Alanya ya geçilen çok büyük kıyak. Bu maç incelenmeli.
    Cevapla
  • Efe 1 ay önce Şikayet Et
    Avcı 2 yıldır Geçiş Meçiş oyunu edebiyatı ile milleti uyutuyor. Yönetimi hipnoz etmiş adam 2.ye getirdiler ve sus pus oldular.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    çok normal, Alanya başkanı Türkiye'de en başarılı başkan. Bana ilhan Cavcav'ı hatırlatıyor iyi ve ucuz futbolcu bulup lige kazandırıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle