Alanya'da şok yenilgi! Trabzonspor fena dağıldı

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor deplasmanda Alanyaspor'a 3-1 mağlup oldu.

Alanya'da şok yenilgi! Trabzonspor fena dağıldı
Alanya'da şok yenilgi! Trabzonspor fena dağıldı
GİRİŞ 04.03.2024 22:01 GÜNCELLEME 04.03.2024 22:14
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 28. hafta mücadelesinde Alanyaspor sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Kırbıyık Holding Stadı'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 3-1 kazandı. 

Alanyaspor'a galibiyeti getiren golleri 7 ve 38. dakikalarda Oğuz Aydın ile 73. dakikada Efecan Karaca attı. Trabzonspor'un tek golünü 90+6. dakikada Nicolas Pepe kaydetti. 

Bu sonucun ardından Alanyaspor puanını 33'e yükseltirken Süper Lig'deki son 3 maçının kazanan Trabzonspor 46 puanda kaldı. 

Gelecek hafta Trabzonspor sahasında Fatih Karagümrük'le karşılaşacak. Alanyaspor da deplasmanda Sivasspor'la karşılaşacak.



Corendon Alanyaspor: 3 - Trabzonspor: 1

Stat: Alanya Oba Stadı

Hakemler: Volkan Bayarslan, Bilal Gölen, Ogün Kamacı

Corendon Alanyaspor: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Furkan Bayır, Aliti (Dk. 83 Lima), Balkovec, Richard (Dk. 69 Novais) , Leroy Fer, Oğuz Aydın (Dk. 69 Eduardo), Efecan Karaca (Dk. 84 Janvier), Augusto (Dk. 42 Yusuf Özdemir), Hassan

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Meunier, Mendy, Denswil, Eren Elmalı, Berat Özdemir, Umut Güneş (Dk. 61 Pepe), Visca, Bardhi, Trezeguet (Dk. 74 Fountas), Enis Destan (Dk. 74 Umut Bozok)

Goller: Dk. 8 ve 38 Oğuz Aydın, Dk. 73 Efecan Karaca (Corendon Alanyaspor), Dk. 90+6 Pepe (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 36 Richard, Dk. 85 Ertuğrul Taşkıran, Dk. 88 Leroy Fer (Corendon Alanyaspor)

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 59
  • Rezalet 1 ay önce Şikayet Et
    Trabzon alanya maçında bile fb liler Galatasaraya atıp tutuyorlar. Galatasaray bırakın türkiyeyi dünyanın en büyük en başarılı kulüplerinden biri. Onun için Galatasarayın başarılarını kıskanıyor fb liler. Altında yatan sebep de aşağılık kompleksi. Adam, olmayan yıldızları formasına yapıştırıyor ve kendisini Galatasaray ile denk sanıyor. Rezalet ve komedi bir arada.
    Cevapla
  • Tszpor 1 ay önce Şikayet Et
    düşme hattından uzaklaşsın ki GS ye problem çıkartmasın
    Cevapla
  • sipor 1 ay önce Şikayet Et
    uy uşağum firtinaya ne oldi oyle. meltem rüzgarina donmüş
    Cevapla
  • Kayı boylu 1 ay önce Şikayet Et
    Teşekkürler Alanya spora kendini beğenmiş a.Avcı ya güzel bir ders verdiniz Trabzon nun öz evladı Fatih tekke o kendini beyenmiş A.AVCI ya bir ders verdi FATİH TEKKE HOCAM sena Teşekkürler ediyorum
    Cevapla
  • Dadaş 1 ay önce Şikayet Et
    3 hafta sonra gesemin Alanya ile maçı var Alanya'nın düşme potasından cıkması lazımki gesem rahat rahat maç alıp averaj düzeltsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle