Abdullah Avcı'dan Mislav Orsic müjdesi!

Süper Lig'in 27. haftasında Adana Demirspor'u 1-0 mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı'dan Mislav Orsic müjdesi!
Abdullah Avcı'dan Mislav Orsic müjdesi!
GİRİŞ 25.02.2024 18:57 GÜNCELLEME 25.02.2024 19:03
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor sahasında Yukatel Adana Demirspor'u misafir etti.

Bordo mavililer sahadan 1-0'lık skorla galip ayrılırken maçın ardından teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

İşte Abdullah Avcı'nın açıklamalarından öne çıkanlar...

"Beşiktaş maçıyla birlikte oyun kalitemiz arttı ama sonuç alamıyorduk. 4 maç kazandık, 1 tane kupa ve bu maçlarda gol yemedik. 2-0 ile içeri de girebilirdik bu maçta. Keyif aldığımız bir ilk yarı oynadık. Opsiyonlarımızı doğru kullanamadık. İkinci yarı da da fırsatlarımız oldu. Kazanmak geçiş döneminde çok önemli. Gelecek sezonun planlarını daha iyi yapabilmek için kazanmak çok önemli. Afrika Kupası'ndan gelen oyuncular da fiziksel olarak iyi seviyeye geldiğinde çok daha iyi olacak."

"Umut'a teşekkür ediyorum. Ona verdiğimiz fırsatı iyi kullanıyor. İyi bir profesyonel örneği gösterdiği için teşekkür etmek istedim. iyi bir takıma karşı kazandık. Hakeme iki pozisyonda itirazım oldu. Sarı kart gördüğüm pozisyonda hakem haklı. Buradan özür diliyorum."

"Taraftarımıza ve buraya gelenlere teşekkür ediyorum. Çarşamba günü kupa maçında desteklerini bekliyoruz. Tribünleri dolduracaklarına inanıyorum. Fernandez'i koruduk bugün. Berat biraz sorunu vardı ama 2. golü bulamadığımız için onu koruyamadık. Şuan itibariyle Fernandez'i saymazsak sakatımız yok diyebiliriz. Orsic de zaten Mart ayında bizimle birlikte olacak."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • İsi 2 ay önce Şikayet Et
    Bu avcı inşallah gelecek sezon takımın başında kalır. Yoksa ts iyi futbol oynamaya başlar, neme lazım
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Benkovic ve baniya yı yok sayıyor. Çok iyi iki stoper var elinde. Ama orta sahanın beyni mendy stoperde.
    Cevapla
  • osmanlı torunu 2 ay önce Şikayet Et
    Ulan abdullah gelecek senin planlarını takım için mi yapıyorsun yoksa kendin için mi doğru söyle
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    durmak yok galibiyetlere devam onacu çok yavaş hamile gibi yürümüyor ne oldu ona onun için Abdullah hoca oynatmıyor haklı olarak
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Doğru yoldayız aynen devam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle