Marco Reus bombası! Telefonla görüşüldü

Trabzonspor, Dortmund’un 34 yaşındaki dünyaca ünlü hücum oyuncusu Marco Reus ile görüşmlere başladı.

Marco Reus bombası! Telefonla görüşüldü
Marco Reus bombası! Telefonla görüşüldü
GİRİŞ 24.02.2024 12:36 GÜNCELLEME 24.02.2024 12:36
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da önümüzdeki sezonun transfer planlaması sürüyor. Karadeniz devi, Borussia Dortmund’un 34 yaşındaki dünyaca ünlü orta sahası için devreye girdi. Abdullah Avcı ile görüşen Marco Reus için eski takım arkadaşı Thomas Meunier de aracı oldu.

Başkan Ertuğrul Doğan önümüzdeki yıl şampiyonluğa koşan bir takım oluşturmak istiyor. Ocak ayında transfer bütçesi kısıtlı tutuldu. Bütün enerji yeni sezona bırakıldı. Daha önce de ortaya atılan iddialara göre "o yıldız" Marco Reus.

Meunier'nin Dortmund'dan takım arkadaşı. Hatta iddialara göre ocak ayında, teknik direktör Abdullah Avcı'nın Meunier'e yaptığı konuşmayı yaptığı; ancak ikna edemediği Reus için bu kez eski takım arkadaşı Meunier devreye girdi.

Şehri ve takımı anlatıyor

Fotomaç'ın haberine göre; Thomas Meunier, Alman oyuncuyu Trabzonspor'a gelme konusunda ikna çalışmalarında işbaşı yaptı.

Şehri ve takımı detaylı şekilde anlatıyor. Reus, Dortmund formasıyla 414 maça çıkarken, 167 gol ve 124 asistlik performans sergilemiş bir deneyimli futbolcu olarak dikkat çekiyor.

Uzun süredir Dortmund'da oynuyor

34 yaşında ve 1.80 boyunda olan Reus, 10 numara bölgesinde görev yapıyor. Sol ve sağ kanatta da oynayabilen Reus, 2012 yılından bu yana Dortmund'da top koşturuyor.

Almanya Milli Takımı formasını 48 maçta giydi ve 15 kez fileleri sarstı. Bu sezon 17 karşılaşmada oynadı ve 4 gol attı.

2009 yılında 1 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Borussia Mönchengladbach takımına giden Reus, 2012'de 17.1 milyon euroya Dortmund'a geri döndü.

Reus, 2012'den bu yana Borussia Dortmund'da ve sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Gece kartalı 2 ay önce Şikayet Et
    Hee hemen alın kasada çürük domates kalmasın...lan bizim klüpler ammada yaşlı futbolcu hastası yaa...adam emekli olmuş bizimkiler hemen hüücuuummm....nasıl olsa mangır çookk...
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    eyt çıktı ya.. gelir artık.. yaşı eyt için müsait
    Cevapla
  • MustafaAli 2 ay önce Şikayet Et
    Dortmund da yedek nedir 11e giriyor yasi büyük 35 olacak dünyadaki en boş transferleri türkler gerceklestiriyor ilk siradayiz
    Cevapla
  • Mardinli 2 ay önce Şikayet Et
    Şu yaşlıları almayın artık sonra futbolcu satamıyoruz demeyin
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Bence gelmez gelirsede aşırı sakat olan oyuncu. Verilen paraya yazık olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle