Süper Lig için dikkat çeken sözler! "Hak ettiği değeri görmüyor"

Trabzonspor'un devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Thomas Meunier, Türkiye Süper Ligi'nin hak ettiği değeri görmediğini ifade etti.

Süper Lig için dikkat çeken sözler! "Hak ettiği değeri görmüyor"
Süper Lig için dikkat çeken sözler! "Hak ettiği değeri görmüyor"
GİRİŞ 22.02.2024 16:15 GÜNCELLEME 22.02.2024 16:22
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un devre arası transfer döneminde kadrosuna kazandırdığı Thomas Meunier, takımının antrenmanı öncesinde basın mensupları ile buluştu. 

"5 dakika içinde gelme kararı aldım"

Belçikalı futbolcu, "Hocamızla yaptığımız görüşme sonrasında buraya gelmeye ikna oldum. 5 dakika içinde gelme kararını aldım. Hocamız, 'Deneyeceğiz, çabalayacağız.' şeklinde konuşmadı. 'Yapacağız.' dedi. Öz güven ve hırs benim aradığım şeydi." ifadelerini kullandı.

"Doğru ve planlı olduğunu görüyorsunuz"

Kaliteli bir takım olduklarını belirten Meunier, "Pendikspor maçında attığımız ikinci golde yaptığımız bütün koşuların doğru ve planlı olduğunu görüyorsunuz. Herkes nereye gitmesinin farkında. Bunlar tekrarlanmış şeyler. Herkes bunun bilincinde olarak görevini yapıyor. Burada övülmesi gereken noktalardan birisi de takımda gördüğüm disiplin ve adanmışlık." dedi. 

Türkçe öğrenmeye çalıştığını belirten yıldız isim, "Türkçe öğrenerek takıma daha iyi adapte olmak istiyorum. Oynadığım her ülkede oranın dilini öğrenmeye çalışıyorum. Türkçe dersleri almak da adaptasyon sürecimi hızlandırdı." şeklinde konuştu.

"Hırsı seven birisiyim"

Meunier, "Hırsı seven birisiyim. Hırslı olan insanları da severim. Hocamız ile yaptığım görüşmede en az üçüncülük hedefi ve kupayı kazanacağımızı söyledi. Bunu ifade ederken deneyeceğiz veya çabalayacağız tarzı konuşmadı. Bunları yapacağımızı belirtti. Bu da beni etkileyen önemli bir detay oldu. Özgüven ve hırs beni etkiler. Takım olarak neyi başarabileceğimizi ve neler iyi yapabileceğimizin farkındayız." dedi. 

Süper Lig'in iyi bir lig olduğunu belirten Meunier, "Türkiye Ligi’nin hak ettiği değeri görmeyen liglerden biri olduğunu düşünüyorum." sözlerini kullandı.

Kariyerinde; Club Brugge, PSG ve Borussia Dortmund gibi takımlarda forma giyen Meunier, devre arası transfer döneminde Trabzonspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Doğrucu Davut 2 ay önce Şikayet Et
    Tam bir profesyonel. Gelecek ise böyle yabancılar gelmelidir. TS'ye ciddi katkı sağlayacaktır...
    Cevapla
  • Zamliy 2 ay önce Şikayet Et
    Avrupali yabanci gözüyle Bence adam doğru söylüyor Bütün spor kanalları akşama kadar ist takımların reklamını yapıyor Anadolu takımları yok hükmünde
    Cevapla
  • malatya balabanlı 2 ay önce Şikayet Et
    Kendisi gelince mi değerlendi lig . Boş gereksiz sözler .
    Cevapla
  • Hakans 2 ay önce Şikayet Et
    Adam oynayınca anlamış ne var bunda uzaktan gazel atmamış işte
    Cevapla
  • laedri 2 ay önce Şikayet Et
    başta Ts taraftarı yüzde on kapasite ile oynuyor maçlarını
    Cevapla
  • Alper 2 ay önce Şikayet Et
    İstanbul'dan on takım var yirmi olunca hakettiği değeri görür korkma.. bizde Anadolu ligi kurup daha değerli bir lig kurarız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle