Abdullah Avcı'dan o isme açık kapı! "Karşılıklı oturup konuşacağız"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takımda kiralık oynayan Paul Onuachu'nun transfer durumuna ilişkin, "Karşılıklı oturup konuşulup, isteklerini öğrenip bakacağız." dedi.

Abdullah Avcı'dan o isme açık kapı! "Karşılıklı oturup konuşacağız"
Abdullah Avcı'dan o isme açık kapı! "Karşılıklı oturup konuşacağız"
GİRİŞ 22.02.2024 16:02 GÜNCELLEME 22.02.2024 16:07

Trendyol Süper Lig'de hafta sonu oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, bordo-mavili takımın antrenmanı öncesinde açıklamalarda bulundu.

"Ulaşılabilir hedefimizi net bir şekilde söyledik"

Ligdeki ve kupadaki durumlarını değerlendiren Avcı, "İlk 11'de 7-8 oyuncunun olmadığı maçlarda puan kaybetmeyebilirdik. Oyun olarak kaybetmediğimiz maçlar var. Bu süreç sağlık bir biçimde ilerliyor. Sıralama kaybetmedik. Yarıştığımız takımlar da puan kaybetti. Türkiye Kupası ve Avrupa hedefimiz duruyor. Bu süreci geçtik diye düşünüyorum. Ulaşılabilir hedefimizi net bir şekilde söylemiştik. Ligde 3.'lük ve 4.'lük, Türkiye Kupası. Ligde 12 maç kaldı. En iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bir yandan da gelecek sezonun planı için çalışıyoruz." dedi.

"Gelecek sezonun planlamasını yapacağız"

Yeni sezon planlamasıyla ilgili konuşan Avcı, "Pazartesi başkanla İstanbul'da birlikteydik. Hızla mesafe kat etmek istiyoruz. Deneyimli, genç oyuncu. Birçok şeye bakılıyor. Trabzonspor'un hedefleriyle ilgili açıklama yaparız. Hem yarışacağız hem de gelecek sezonun planlamasını yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Onuachu ve Orsic yanıtı

Abdullah Avcı, Paul Onuachu'yla ilgili gelen transfer sorusuna, "Şu an itibariyle içerdeki oyunculardan maksimum verimi almak istiyoruz. Afrika Kupası'ndan geldiler, fiziksel yorgunlukları var. Karşılıklı oturup konuşulup, onların da isteklerini öğrenip bakacağız. Mevcut durumu konuşuyoruz şu anda." yanıtını verdi.

Sezon başında çapraz bağ sakatlığı yaşan Mislav Orsic'in son durumunu paylaşan Avcı, "Adaptasyon sürecinde çalışıyor. Orsic'i koruyarak ilerliyoruz. 15 Mart'tan sonra faydalanacağız gibi duruyor. Sezon başında en çok yatırım yapılan oyunculardan birisi olduğunu söyleyebiliriz." dedi.

Meunier'e övgü dolu sözler

Trabzonspor'un ara transferde kadrosuna kattığı Thomas Meunier'den övgüyle bahseden deneyimli çalıştırıcı şunları söyledi

"Oyuncuyu çok fazla konuşmaya gerek yok. Oyun felsefemizi ve planları konuştuk. Her şeyiyle örnek bir oyuncu. Çok iyi bir profesyonel ve çok çalışıyor. Onunla çalışmaktan dolayı çok mutluyuz."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.