Abdullah Avcı'yı bekleyen zorlu tercih!

Trabzonspor'da Onuachu'nun Afrika Kupası sonrası takıma dönüp çalışmalara başlamasıyla birlikte teknik direktör Abdullah Avcı'yı da zorlu bir karar beklemeye başladı.

Abdullah Avcı'yı bekleyen zorlu tercih!
Abdullah Avcı'yı bekleyen zorlu tercih!
GİRİŞ 21.02.2024 11:45 GÜNCELLEME 21.02.2024 11:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında 25 Şubat Pazar günü Yukatel Adana Demirspor'u konuk edecek olan Trabzonspor'da, Paul Onuachu'nun Afrika Uluslar Kupası'ndan dönmesiyle birlikte hücum hattında rekabet kızıştı.

Bordo mavili takımın genç forveti Enis Destan, Nijeryalı futbolcunun yokluğunda ilk 11'de çıktığı 7 lig maçında 3 gol ve 1 asistlik katkı sağladı. Enis toplamda ise 8 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Trabzonspor'un sezon başında Southampton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Onuachu ise takımına 9 gol ve 3 asistlik skor katkısı sağladı. İki futbolcusundan da memnun olan teknik direktör Abdullah Avcı'yı, Adana Demirspor maçı öncesi zor bir tercih bekliyor.

Enis formaya yakın

İdmanlardaki hırslı ve istekli yapısıyla dikkat çeken Enis'in zorlu maç öncesi formaya daha yakın olduğu belirtildi. 

Afrika Kupası'ndan kısmi antrenman eksiği ile dönen Onuachu'ya ise özel çalışma programı verileceği ve maçın gidişatına göre sonradan oyuna gireceği öğrenildi.

KAYNAK: SABAH
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Efe 2 ay önce Şikayet Et
    Avcı ile Trabzonspor un geleceği düşünemiyorum. Taraftarta hiçbir heyecan şevk kalmadı. Geçiş memiş derken köreltti takımı.
    Cevapla