Abdullah Avcı, Trabzonspor'un hedefini açıkladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Pendikspor galibiyeti sonrası, “Ulaşılabilir hedefimiz hem kupada gidebilmek hem üçüncülüğü yakalayabilmek. Önümüzdeki sene itibarıyla hazırlıklarımızı yapıyoruz” dedi.

Abdullah Avcı, Trabzonspor'un hedefini açıkladı
Abdullah Avcı, Trabzonspor'un hedefini açıkladı
GİRİŞ 18.02.2024 19:26 GÜNCELLEME 18.02.2024 19:26
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Trabzonspor, konuk olduğu Pendikspor’u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, sözlerine bordo-mavililerin eski teknik direktörü Ahmet Suat Özyazıcı’yı anarak başladı. Avcı, “Bugün Trabzonspor tarihinin başlangıcının Türk futbolunda Anadolu’dan çıkan şampiyonu, kupalar kazanmış takımın önemli ismine başsağlığı diliyorum. Trabzonspor markası bugün anılıyorsa bu Ahmet Suat Özyazıcı’dır” dedi.

Deneyimli teknik adam maçla ilgili ise, “Atmosfer zor bir atmosfer. Zemin iyi. Bir tarafta tribün olması sahanın alanın dar olması Pendik’in bu statta son 3 maçı kazanarak devam etti. Kaybetse bile iyi oyuncu kimliği var. Rakibin teknik olarak direkt oyunları, 2. topu almaları, duran toplar, rakibe 2 tane pozisyon verdik. 35. dakikaya kadar oyuna giremedik. Antrenmanlarda başlarken konuşmamıza rağmen kolay atmosfer değil. Oyun organizasyonunu başlarken değiştirdik. İkinci yarı itibarıyla Fernandez’i çıkardık, sonra oyun formasyonunda değişiklik yaptık. Mendy buraya gelmeden stoper, 6 numara ve 8 numara oynamıştır” ifadelerini kullandı.

“Üçüncü ve dördüncülük hedefimiz var”

Meunier’in bireysel performansı hakkında da konuşan Avcı, sezon hedefiyle ilgili şunları söyledi:

“Thomas geldiği günden beri yaptığı asistlerle çok iyi katkı sağlıyor. 2 golde de oyunu iyi yönlendiren bir takımımız vardı. Üçüncülük ve dördüncülük hedefimiz var. Avrupa kupalarına gitmek, o yüzden maçı kazanmak çok önemliydi. Yeni yeni sayımız tamamlanıyor. Onlarla birlikte oyun kalitemizi arttırdı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Ulaşılabilir hedefimiz bu, hem kupada gidebilmek hem üçüncülüğü yakalayabilmek. Önümüzdeki sene itibarıyla hazırlıklarımızı yapıyoruz. Üçüncülük hedefine giderken maç kazanmak çok önemli. Trabzonspor taraftarının ne istediğini biliyorum sonuna kadar destek olsunlar.”

“Trabzonspor büyük camia her zaman yarışabilir”

Avcı, açıklamalarına şöyle devam etti:

“Bugün kendi adıma söylemiyorum hoca değişiklikleri, oyuncu sirkülasyonları hiçbir zaman karşılığını alamamıştır. Kısa vadede, orta vadede, uzun vadede ne yapmamız gerektiğine hazırlanmamız gerekiyor. Trabzon büyük enerjili bir şehir. Bunu en iyi şekilde organize etmeye çalışıyorlar. Ben doğruları yapmaya devam edeceğim. Trabzonspor büyük camia her zaman yarışabilir.”

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12
  • Kızılelma 2 ay önce Şikayet Et
    4.sinif takımın hedefi bu olacak tabi.maclarinida gündüze atıyorlar.siradan Anadolu takimi
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Öyle yada böyle 38. Sene şampiyonluk getiren hoca bunları hak etmiyor sabır lazım bu takıma seneye daha iyi olucak takım böyle yazanlarda acaba özür dilermi. Herkes hoca.
    Cevapla
  • Efe 2 ay önce Şikayet Et
    Ünal hoca nın kurduğu kemik kadrile şampiyon oldu 3 hafta daha olsaydı gidiyordu şampiyonluk.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Trabzon büyük camia ama sen bu takıma layık hoca değilsin neyazıkki
    Cevapla
  • Cesur 2 ay önce Şikayet Et
    Trabzonspor’un en büyük rakibi taraftarıdır. Herkes teknik direktör. Allah Abdullah hocanın yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Seninleyiz ölümüne Abdullah hocam,bundan daha iyisi Şam'da kayısı,aldırma ona buna bildiğinden şaşma nokta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle