Abdülkadir Ömür'e olay sözler: Oğlum sen kimsin?

Trabzonspor’un efsane futbolcusu Hami Mandıralı, bordo-mavililerden ayrılan Abdulkadir Ömür ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Abdülkadir Ömür'e olay sözler: Oğlum sen kimsin?
Abdülkadir Ömür'e olay sözler: Oğlum sen kimsin?
GİRİŞ 16.02.2024 18:19 GÜNCELLEME 16.02.2024 18:25
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Abdülkadir Ömür’ün Hull City’e transfer olma süreci ile ilgili bordo-mavililerin efsane golcüsü Hami Mandıralı çarpıcı ifadeler kullandı. Karadeniz Fırtınası YouTube kanalında konuşan Mandıralı, Ömür’ü sert eleştirdi.

"HAYRETLER İÇERİSİNDE KALDIM"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’a Abdülkadir Ömür’ün “Ben o takıma da gitmem bir daha da bu formayı giymem” ifadelerini kullandığı şeklinde duyum aldığını söyleyen Hami Mandıralı şu ifadeleri kullandı:  

“Giymem dediği forma bordo mavi Trabzonspor forması. Bu gücü nereden buluyorlar ben anlamıyorum. Trabzonspor gibi bir takımda oynayan, Trabzonspor forması giyen Trabzon'un öz çocukları bunu nasıl söyleyebiliyor. Ben söyleyemedim, benim arkadaşlarım söyleyemedi. Nerden buluyorlar bu gücü de bu lafları söylebiliyorlar. Ben hayretler içerisinde kaldım ve çok üzüldüm. Geldiğin yeri unutmayacaksın. Minibüsle geldiğin tesislere şimdi en lüks otomobille geliyorsun. Sokakta yürürken bulduğun parayla bunu almadın. Trabzonspor'da oynadığın için bu parayı ve arabayı aldın. Bu yüzden en güzel evde oturuyorsun, en güzel kıyafetleri giyiyorsun. Bunu unutmayacaksın. Bunu unutan insanı sen de unutacaksın.”

"OĞLUM SEN KİMSİN?"

Kendisinin oynadığı dönemde Trabzonspor forması giymek için çok acılar çektiğini belirten Hami Mandıralı, “Ben bu takım için, bu forma için 11 defa narkoz yedim, ameliyat oldum. O kadar kolay değil. Ben o formayı giymek için bedeller ödedim. Trabzonspor bana bir kimlik verdiği için bana yaşama sevinci, huzur verdiği için ben o formaya aşığım. Ben o kimlikle yaşıyorum. Trabzonsporlu Hami olarak yaşıyorum, saygı görüyorum. Niye, o anlı şanlı formaya hizmet ettiğim için. Aslolan her zaman Trabzonspor'dur. Bunu genç kardeşlerimiz unutmamalı. Vazgeçilmeyecek oyuncu yoktur. Ben 300 küsür gol attım, çok küfür ve hakaret yedim. Ama ben asla taraftarıma, camiama sırt çevirmedim. Savaştım, mücadele ettim. Sana bir maç bağırmışlar diye 'Ben bu formayı bir daha giymem' diyorsun. Oğlum sen kimsin? Geldiğin yerin unutma. Nankörlük yapmayın. Trabzonspor çok büyük bir marka bunu unutmayın.” dedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 83
  • hacıabi 2 ay önce Şikayet Et
    GS den güle oynaya 5 yiyen takım da o formayı giyiyordu. Formalarda değil maharet, ayaklarda ve yüreklerde. Çocuğun anasından emdiği süt burnundan geldi, yetenekleri körelecekti nerdeyse. Az bile demiş
    Cevapla
  • crm 2 ay önce Şikayet Et
    NE DİYON LA HACI SEN. kuyruk acın nedir....
    Cevapla
  • Arif kanat 2 ay önce Şikayet Et
    Ajitasyon yapma Hami, gündeme gelmek için.
    Cevapla
  • Emre38 2 ay önce Şikayet Et
    Boş adam hami. Kendisi de Schalke ye gitti birşey yapamadan da döndü.
    Cevapla
  • Hasta 61 2 ay önce Şikayet Et
    Hami o kadar boş laf ediyor ki prim yapmak için saçma sapan konusuyor. Çocuğun emeğini çal transfere izin verme sonra taraftarın önüne at. Soruyorum Hami kaç şampiyonluk yaşattın bu takıma
    Cevapla
  • Horozkentli 2 ay önce Şikayet Et
    Gsden 5 yiyinci bi Allahın kulu tapki göstermedi be. 4-0 dan sonra gülen bi kaleci bile vardı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle