Trabzonspor'dan Onuachu hamlesi!

Trabzonspor, Sothampton'dan kiralık olarak transfer edilen Paul Onuachu'yu bonservisiyle birlikte takıma dahil etmek için şartları zorlayacak.

Trabzonspor'dan Onuachu hamlesi!
Trabzonspor'dan Onuachu hamlesi!
GİRİŞ 14.02.2024 19:14 GÜNCELLEME 14.02.2024 19:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekibi Trabzonspor, gelecek sezon planlamaları kapsamında iç transferde harekete geçti. Bordo-mavililerde hedef, sezonun yıldız isimlerinden Paul Onucahu'yu takımda tutmak oldu.

Sports Digitale'in haberine göre; Trabzonspor, Southampton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Paul Onuachu'yu bonservisi ile kadrosuna katmak istiyor.

Bordo-mavililerin Nijeryalı oyuncu için İngiliz ekibine teklif yapmaya hazırlandığını belirtildi.

Afrika Uluslar Kupası'nda Nijerya ile final oynama başarısı gösteren Paul Onuachu, Trabzonspor ile 15 maça çıktı. Yıldız golcü bu karşılaşmalarda 9 gol 3 asistlik skor katkısı sağladı. Başarılı forvet, takımının en skorer oyuncusu konumunda bulunuyor.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • OF'lu 2 ay önce Şikayet Et
    Cerrah paşalıyı gören var mı .???
    Cevapla
  • Muhammet EMİN. 2 ay önce Şikayet Et
    Her zaman olduğu gibi alavere dalavere mehmet nöbete davası
    Cevapla
  • Kutahyali 2 ay önce Şikayet Et
    Ateş pahasi olmuştur
    Cevapla