Trabzonspor'da Umut Bozok affedildi

Trabzonspor'da 19 Ocak tarihinde kadro dışı bırakılan Umut Bozok, teknik direktör Abdullah Avcı ile görüşerek, affını talep etti ve takım antrenmanlarına dahil oldu.

Trabzonspor'da Umut Bozok affedildi
Trabzonspor'da Umut Bozok affedildi
GİRİŞ 11.02.2024 19:43 GÜNCELLEME 13.02.2024 14:58

Trendyol Süper Lig takımı Trabzonspor, kadro dışı kalan 27 yaşındaki santrfor Umut Bozok'u affetti. Hasan Tuncel'in haberine göre Umut Bozok, teknik direktör Abdullah Avcı'dan özür dileyerek affedildi ve A Takıma geri döndü.

İki futbolcu kadro dışı bırakılmıştı

Trabzonspor yönetimi geçtiğimiz haftalarda, orta saha oyuncusu Abdülkadir Ömür ve forvet Umut Bozok'un kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuz; profesyonel futbolcularımız Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un bundan sonraki süreçte A takımdan ayrı olarak idman yapmaları yönünde karar almıştır. Ayrıca iki oyuncuyla ilgili kulübümüzün disiplin yönetmeliği kapsamında inceleme başlatılmıştır" denildi.

Umut Bozok'un bu sezonki performansı

Bu sezon Trabzonspor ile 4 maça çıkabilen Umut Bozok, 3 maçta ilk 11'de sahne aldı. 262 dakika süre bulan golcü futbolcu, bu sezon skor katkısı yapamadı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.