Trabzonspor Başkanı: "Hakem diyemiyorum! Soytarılık..."

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Beşiktaş maçı sonrasında; "Hakem diyeceğim, diyemiyorum. Soytarılık yapılıyor yani. Net konuşmak lazım." dedi.

Trabzonspor Başkanı: "Hakem diyemiyorum! Soytarılık..."
Trabzonspor Başkanı: "Hakem diyemiyorum! Soytarılık..."
GİRİŞ 04.02.2024 23:10 GÜNCELLEME 04.02.2024 23:25
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Süper Lig’in 23. haftasında Beşiktaş, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar, Semih Kılıçsoy'un 2 golüyle maçı 2-0 kazandı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan mücadele sonrasında, A Spor'a konuştu.

"BİR SOYTARILIKTIR GİDİYOR"

Doğan açıklamasında; "Beşiktaş yönetimine bizi çok güzel misafir ettikleri için teşekkür ederim. Aynı şekilde biz de onları Trabzon'da misafir edeceğiz. Fenerbahçe maçından sonra Mete Kalkavan ile alakalı bir açıklama yapmıştım. Tabii bu açıklamalar hoşumuza gitmiyor, futbolun içinde kalmıyoruz. Ama hakem diyeceğim, diyemiyorum. Soytarılık yapılıyor yani. Net konuşmak lazım. Ben bu arkadaşların dürüstlüğüne, adamlığına Fenerbahçe maçından sonra 'Utanmıyor musunuz?' demiştim, utanmıyorlar. Bir soytarılıktır gidiyor." dedi.

"MHK BAŞKANI'NIN DÜNYADAN HABERİ YOK"

Ertuğrul Doğan sözlerinin devamında; "Mete Kalkavan bataklıkta sinek gibiydi. Bir de eğitimi olmayan bir birimin başına verilmiş. Komik kararlar, net bir iletişim yok. Birkaç şey söylemek istiyorum VAR hakemi ile ilgili; geçen yıl 19 Nisan'da oynanan bir Konyaspor - Adana Demir maçından sonra ceza alan hakem arkadaş, ne oluyor da haftanın maçına atanıyor? Tolga Bey, İzmir'de ameliyatları ile uğraşıyor, atamaları uzaktan kafasına göre yapıyor. Ahmet İbanoğlu'nun zaten dünyadan haberi yok." açıklamasında bulundu. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 41
  • Düşünür 2 ay önce Şikayet Et
    Sıradan Anadolu takımı oldunuz. Artık ligde üç büyükler var. GS ile takımın itibarını bitirdiniz.
    Cevapla
  • Mustafa 2 ay önce Şikayet Et
    Takım on numara topmu oynadı gelen geçen yeniyor önce onun muhakemesini yapın bazı şeyleri kabul edin suçu içinizde arayın
    Cevapla
  • Davut 2 ay önce Şikayet Et
    Gs den 5 gol yeyince kalecin gülüyordu neden acaba yarın fb gelse ölümüne mücadele eder
    Cevapla
  • Fikret 2 ay önce Şikayet Et
    bu maçta yarı haklı ama kendi takımına da kırmızı verilmedi. Fenerbahçe demeden açıklama yapamıyorlar o da çok ilginç
    Cevapla
  • Ordulu M 2 ay önce Şikayet Et
    6S maçında neredeydin başkan?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle