Abdullah Avcı'dan hakem isyanı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş maçının ardından hakem kararlarına tepki gösterdi.

Abdullah Avcı'dan hakem isyanı!
Abdullah Avcı'dan hakem isyanı!
GİRİŞ 04.02.2024 21:48 GÜNCELLEME 04.02.2024 21:48
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor deplasmanda Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldu. 

Karşılaşmanın ardından bordo-mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. 

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde: 

"Oyun olarak kaybetmedik"

"Enis Destan değişikliği sakatlıktandı. Ayağı ağrıyordu. Taxi'yi oyuna alınca 4-4-2'ye döndük. Ancak bu kadar değişiklik yapabildik. Son haftalarda oynadığımız en iyi oyundu. Yapamadıklarımız ne dersen, topa sahip olduğumuz dönemlerde erken final pasları attık. Bazen topa sahip olduk atak sonuçlandırdık. Duran top organizasyonlarımız var. Hem ilk yarıda hem ikinci yarıda pozisyonlarımız var. Oyunu genel anlamdaki son haftalarda oynadığımız en iyilerdendi. Yeterli mi? Oyun olarak kaybetmedik, skora olarak kaybettik."

"Pozisyon için bilgilendirme yaparlarsa sevinirim"

"Beni biliyorsunuz, hakem hakkında hiç konuşmuyorum. 5 taneyi geçmez. Bir hakem seneler evvel bir hakem hata yapmış maçımızda. Hakem de formsuz, ben de formsuzum. Bu maçı ona bağlayamayız demiştim. Hakem arkadaşımız arayıp teşekkür etmişti. Geçen hafta 1-0 galibim, 46. dakika... Top tacın dışına çıkıyor, oyun devam ediyor, kırılma golü yiyorum. Zaten şu an dalgalı giden bir süreç... Hiçbir ses yok. Bugün penaltı pozisyonu. Sordum ben test etmek için. 44-45. dakika... Ben aynısını Fenerbahçe maçında, 3-2 kazandığımız maçta, şunu söyledim. 'Merak ediyorum, bilmiyorum, açıklama yaparlarsa çok iyi olur.' dedim. Mehmet Can'ın forması çıktı, penaltı ve devam etti. Fenerbahçe'ye penaltı verildi. Bugünkü pozisyon için bilgilendirme yaparlarsa sevinirim. Bu top dönüyor gol oluyor. Devreye kırılma golüyle gidiyorum."

"Bu süreç biraz yorucu"

"Bu süreç biraz yorucu. Trabzonspor hiçbir zaman vazgeçmez, devam eder. Bugün geldiğimiz günden itibaren koyduğumuz hedeflerden şaşma yok.

"Yarışta olduğumuz Beşiktaş'a kaybettik"

"1 haftada 3 maç... Bugün büyük bir takıma karşı, aynı süreci yaşayan, bizimle benzer zorlukları yaşayan, 3'üncü 4'üncülük yarışında olduğumuz Beşiktaş'a kaybettik."

"Bugün transfer gelebilir"

"Bugün transfer gelebilir. Afrika Kupası'nda final oynayanlar benim 2 oyuncum. Beşiktaş'ın daha çok oyuncusu vardı, döndü. Bizimkiler hala döndü. 2 kişinin gelmesi bile oyunumuzu daha iyi hale getirdi. Gidenleri sayamıyorum. Trabzonspor vazgeçmez. Taraftar desteğine devam etsin. Koyduğumuz hedefe kazanarak devam edeceğiz."

"Ertuğrul Doğan çok yoğun çalışıyor"

"Bugün 2 oyuncunun gelmesi çok şey hissettirdi. Oynamış hazır oyuncu farklı oluyor. Buna yapacak bir şey yok. Yaşıyoruz. Transferle ilgili Başkan Ertuğrul Doğan çok yoğun çalışıyor. Günde 5-6 defa görüşüyoruz telefonda. Bazen alacakmış gibi oluyoruz, bunun bütçesi, şehri, ekonomisi, ülkesi var. Birçok şeyle karşılaşıyoruz. Trabzonspor'a zarar vermeden bir şeyler içeri katabilmeyi hedefliyoruz."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 47
  • OSMAN 2 ay önce Şikayet Et
    Kandırmaya devam et. Mahalle takımları Trabzonspor'u yener . İstifa edin yönetimle birlikte...
    Cevapla
  • Kadir 2 ay önce Şikayet Et
    inşallah küme düştüğünüzü görürüz. Bilerek maç verdiniz 3 hafta önce. Yazıklar olsun.
    Cevapla
  • abdulkadir 2 ay önce Şikayet Et
    Gs ye 5-1 yenilirken hiç ses çıkmıyordu
    Cevapla
  • hugocan 2 ay önce Şikayet Et
    Ben olsam avcıyı ist bırakırım nasılsa işe yaramıyor onun derdi tazminat
    Cevapla
  • Mustafa 2 ay önce Şikayet Et
    Hikaye anlatma elindekilerin kapasitesi bu ligin altında birde senin bir türlü geçiş oyunununu öğretemdiğinden olsa gerek bu futbolla kümede kal yeter
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle