Abdullah Avcı açıkladı! "Beşiktaş maçında dönüyor"

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Kasımpaşa yenilgisi sonrasında; "Transferde bir hareketlilik yok. Beşiktaş maçında Trezeguet dönecek gibi görünüyor." dedi.

Abdullah Avcı açıkladı! "Beşiktaş maçında dönüyor"
Abdullah Avcı açıkladı! "Beşiktaş maçında dönüyor"
GİRİŞ 29.01.2024 22:42 GÜNCELLEME 29.01.2024 23:26
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Kasımpaşa ile karşılaştı. Mücadele 3-1 konuk ekibin üstünlüğüyle sona erdi.

Mağlubiyet sonrası Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı açıklamasında; "Bir aydan beri 13-14 oyuncumuzla oynayamıyoruz. Bu bir bahane değil. Bugün ilk yarıda 3-0, 4-0'ı bulabilirdik. İkinci yarı başlıyor. Bence top çıkmış. Yan hakem bunu nasıl görmüyor. Ama oyunda vazgeçmeden devam etmemiz lazım. Bu kadar dalgalanmalar göstermememiz lazım. Sancılı bir dönem geçiriyoruz. Son 3 haftadaki kırılmalar bizim için yorucu ve üzücü. Ben taraftarımızdan sonuna kadar destek istiyorum. Her kulüp bu dönemleri yaşayabiliyor." dedi. 

Abdullah Avcı: "Trezeguet, Beşiktaş maçına dönecek"

Avcı sözlerinin devamında; "Transferde bir hareketlilik yok. Beşiktaş maçında Trezeguet dönecek gibi görünüyor. Stoperim kalmadı. Başka alternatifim de yoktu. Transfer zor görünüyor. Bu değişim biraz sancılı olacak. Vazgeçmeden devam edeceğiz. 3 haftadır kaybetmemize rağmen ligin 3. sırasındayız." ifadelerini kullandı. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 35
  • maho 2 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş bu takıma en az iddia ediyorum 5 atar
    Cevapla
  • TRABZONSPOR 0561 2 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaşdan kaç yeriz Bu takımda Başkanı dahil ruh yok utanma duygusu kalmadı Yenilmekte bir şereftir oyna yenil insanları stresten Kalp ve mide hastası yaptınız U19 Çıkarın üst üste onlar bu şekil yenilgi yaşamazlardı konuşmaya gelince göstermelik sözler havada uçuyor icraata gelince boş teneke
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    bu Avcı nın torpili ne acaba,
    Cevapla
  • nurettinbey 2 ay önce Şikayet Et
    Bu kadar piskin bir savunma:olacak gibi degil!!Insan biraz utanir da "bana musaade, ben bittim, gidiyorum" diyemiyor!!Cok ayip be A.Avci!!!
    Cevapla
  • niksarlı 2 ay önce Şikayet Et
    evet üçüncüsün hala şampiyonluk umudun var....sen milletle dalgamı geçiyorsun avcı....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle