Japon sağ bek için harekete geçildi!

Trabzonspor, sağ bek bölgesini güçlendirmek istiyor. Bu kapsamda bordo-mavililerin gündemine St. Truiden forması giyen Daiki Hashioka geldi.

Japon sağ bek için harekete geçildi!
Japon sağ bek için harekete geçildi!
GİRİŞ 25.01.2024 16:36 GÜNCELLEME 25.01.2024 16:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Potansiyelli ve kulübe ilerde bonservis kazandırabilecek isimlere ağırlık veren Karadeniz devinin listesinin bir numarasında Danimarka'nın Silkeborg takımında forma giyen Oliver Sonne vardı. Ancak Silkeborg ayak diretmeye başlayınca gündemde yer alan ikinci isme yönelindi: 'Daiki Hashioka.' 24 yaşındaki Japon sağ bek için temaslar başladı.

SAĞ KANATTA DA OYNAYABİLİYOR

Fotomaç'ın haberine göre; Transferde ekonomik davranmak isteyen Trabzonspor yönetimi, 1.84 boyundaki futbolcunun bonservisini makul seviyeye düşürmesi halinde transferi noktalamayı hedefliyor. Bordo-mavililerde oynamaya sıcak baktığı öğrenilen Hashioka'nın değeri 2 milyon euro olarak gözüküyor. Başarılı savunmacı, bu sezon St. Truiden formasıyla 19 maçta 2 gol ve 2 asistlik performans ortaya koydu. 1.84 boyundaki futbolcu sağ bekin yanı sıra sağ kanatta da görev yapabiliyor. Japonya Milli Takım formasını da 7 kez terletti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • cerrah paşalı 3 ay önce Şikayet Et
    yunan alın kanı bozuklar..yakışır size
    Cevapla