Okay Yokuşlu sürprizi! Görüşmeler başladı

Milli futbolcu Okay Yokuşlu, yeniden Trendyol Süper Lig'e dönebilir. Trabzonspor eski futbolcusunu getirmek için girişimlere başladı.

Okay Yokuşlu sürprizi! Görüşmeler başladı
Okay Yokuşlu sürprizi! Görüşmeler başladı
GİRİŞ 24.01.2024 07:50 GÜNCELLEME 24.01.2024 11:39
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

10 numara, bek, sol kanat ve ön libero arayışlarını sürdüren Trabzonspor, ön libero transferinde gaza bastı.

Bordo-Mavililer, daha önce de gündeminde yer alan Okay Yokuşlu için girişimlerini sürdürüyor.

Şu anda İngiltere Championship takımlarından West Brom’da forma giyen milli futbolcunun takımdan ayrılma ihtimali hayli yüksek.

1.5 yıllık kontratı bulunan 29 yaşındaki oyuncu, bu sezon çıktığı 28 karşılaşmada genel itibarıyla beklentilerin altında kaldı.

2015-2018 yılları arasında Trabzonspor’da görev yapan Okay için görüşmeler başladı. Deneyimli futbolcunun da eski kulübüne gelmeye sıcak baktığı bildirildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • Sam 3 ay önce Şikayet Et
    Trabzonda önlibero mevkisi kalabalık, avcı mendyi stopere cekmedikce dolu orası. Bu arada kimse futbolcudan anlamıyor gayet iyi oyuncu demir ege ve okay yerli tek gercek 6 no fener krunic yedegine bu ikisinden birini almalı ismail 8 fred yedegi mükemmel olur
    Cevapla
  • VOLKAN 3 ay önce Şikayet Et
    yazıklar olsun başka adam bulamadı bunu getiriyor biz bunun kapasıtesini biliyoruz eksiye gider asla artıya çıkmaz bu başkanın boş olduğunu anladım
    Cevapla
  • Alim 3 ay önce Şikayet Et
    Bu oyuncuyu TS taraftarı gönderdi, Berat gibi, bir çok oyuncu gibi yokuşlu da var aralarında, arkadaş delirmemek elde değil, istenmeyen oyuncuyu neden bir daha geri alırsın, bu taraftara küfürdür küfür
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    bu topçu 29 ysnd her türlü iy kötü iş yapar Emin olun
    Cevapla
  • adapazar 3 ay önce Şikayet Et
    son kullanma tarihi bitmiş Trabzon da jübile yapar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle