Abdullah Avcı ağır yenilginin ardından konuştu!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Bunun bir bahanesi olamaz. Çok şık olmadı, güzel olmadı. Yapacak bir şey yok. Daha fazla çalışacağız" dedi.

Abdullah Avcı ağır yenilginin ardından konuştu!
Abdullah Avcı ağır yenilginin ardından konuştu!
GİRİŞ 21.01.2024 21:56 GÜNCELLEME 21.01.2024 23:07
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor sahasında konuk ettiğ Galatasaray'a 5-1 mağlup oldu. 

Karşılaşmanın ardından bordo-mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı, açıklamalarda bulundu. 

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde: 

"Yapacak bir şey yok"

"Çok detaya girmeden şöyle diyebiliriz, ilk yarı dengede bir oyun vardı. Savunma bireysel performansı olarak yediğimiz bir gol vardı. 60'a kadar oyun dengeli gidiyordu. Hamle yaparken, ayağımızdaki topları kaptırarak goller yedik. Bunun bir bahanesi olamaz. Çok şık olmadı, güzel olmadı. Yapacak bir şey yok. Daha fazla çalışacağız. Dört gün sonra bir maç var, kazanarak unutturmaya çalışacağız. Oyuna bir türlü ortak olamadık. Güzel ve şık olmadı. Burası büyük camia, tarihinde böyle durumlar az da olsa vardır. Bu durumu ortadan kaldırmaya çalışacağız. Yakışmayan bir mağlubiyet ama üçüncülük hedefimiz var. Bunun tedavisini yaparak yolumuza devam edeceğiz."

"Bakasetas transferi bugün itibarıyla gerçekleşti"

"Bakasetas transferi bugün itibarıyla gerçekleşti. Yaptığı hizmetlerden dolayı ona teşekkür ediyoruz. Önemli duygular yaşadık. Bundan sonraki yaşantısında ona başarılar diliyorum."

"Sevmeye devam edeceğiz"

"Abdulkadir Ömür, bu kulübün akademisinde yetişmiş ve milli takımlara da oynamış bir oyuncu. Fiziksel ve zihinsel yorgunluklar olabilir, bunu anlayışla karşılayabiliriz. Ömür de bence bu süreçte bunu yaşıyor. Bazen başka yerde bulunmak, bazen soru-cevap yapmak, fikir alışverişi yapmak, onun toparlanacağı bir durumu oluşturmak için yönetimle birlikte, başkanımızla birlikte verdiğimiz bir karar aslında. Abdulkadir Ömür'ü nasıl kazanabiliriz, oyuncu kaybetmek, insan kaybetmek çok kolay, verilen kararlar Ömür'ü kazanmak için verilen kararlardır. Sevmeye devam edeceğiz. Kadro dışı kelimesi benim için doğru bir kelime değil."

"Oyuncu ayrılmak isteyebilir"

"Umut Bozok benim dönemimde alınan bir oyuncu. Oyuncu ayrılmak isteyebilir. Profesyonel yaşamda bunlar olabilir ama ayrılana kadar görevini yapmaları gerekiyor. Sağlıkla ilgili bir şey olmadığını düşündüğümüz için böyle bir karar aldık. Gidecekse de kulübün menfaatleri doğrultusunda bu ayrılığın olması lazım. Bu konularla ilgili yanlış anlaşılmalar da oluyor. Bizim başkanımızla ve yönetimimizle aldığımız bir karar ve yönetimle aramızda bir sıkıntımız yok. Çok iyi bir iletişim halindeyiz. Bizim dostluğumuz devam edecektir. Bizim ilişkimizi ne para ne sonuçlar ne de ayrılıklar bozabilir."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 95
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Her zaman Cimbom a yatıyorsun
    Cevapla
  • yyyyy 3 ay önce Şikayet Et
    avcı nın gerçekten hocalıkla hiç bir alakası yok
    Cevapla
  • adem 191633 3 ay önce Şikayet Et
    kaleci gerçekten harikaydı hele ikinci golde süperdi sakın bundan başka kaleci düşünmeyin satıpta birde kaleci derdine düşmeyin.Yoksa bu golleri yiyecek kaleciyi nerede bulacaksınız kesinlikle bulamazsınız
    Cevapla
  • agh 3 ay önce Şikayet Et
    perşembenin gelişi çarşambadan belli olmuştu. Böyle olacağı haftalar öncesinden belliydi. Sen ne tedbir aldın ..? sıfır. O stadyumu dolduran taraftarlardan da mı utanmıyorsun?
    Cevapla
  • sabri can 3 ay önce Şikayet Et
    satılmışların bahanesi olmaz.eveleme geveleme yaparlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle