Acun Ilıcalı, yıldız ismin transferinde mesafe katetti! Yine Süper Lig...

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City, Trabzonspor'da kadro dışı kalan Abdülkadir Ömür'ü renklerine bağlamak istiyor.

Acun Ilıcalı, yıldız ismin transferinde mesafe katetti! Yine Süper Lig...
Acun Ilıcalı, yıldız ismin transferinde mesafe katetti! Yine Süper Lig...
GİRİŞ 20.01.2024 22:56 GÜNCELLEME 20.01.2024 23:54
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İngiltere Championship'te 42 puanla üst sıralarda play-off mücadelesi veren ve gelecek sezon Premier Lig'de mücadele etmek isteyen Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, transferde gözünü Süper Lig'e çevirdi.

Hull City, bordo-mavili takımda kadro dışı kalan ve taraftarlar ile arası açık olan Abdülkadir Ömür'e talip oldu.

TRANSFERDE ÖNEMLİ MESAFE KATEDİLDİ

Sports Digitale'nin haberine göre; Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, 24 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

İngiliz temsilcisinin Abdülkadir Ömür transferinde önemli mesafe katettiği belirtilen haberde oyuncunun hafta başı sağlık kontrolü ve resmi sözleşme işlemleri için İngiltere'ye götürmek istendiği de vurgulandı..

Güncel piyasa değeri 8 milyon euro olan Abdülkadir Ömür, bu sezon takımıyla 16 lig maçında görev yaptı ve 6 asist yaptı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • ALİME TRM 3 ay önce Şikayet Et
    VARMISIN YOK MUSUN yokmusun yarışmasınıda getir ACUN BEY cok seviyorduk o yarısmayi ondada çağırırsan ÇOK seviniriz ailece soy adimin kısalmişi
    Cevapla
  • Alime TRMN 3 ay önce Şikayet Et
    VARMISIN YOKMUSUNUDA ÖZLEDİK O YARIŞMAYIDA YAPARSINIZ İYSALLAH ONADA GELİRİM Çarkı felege ÇOK sevindik biraz heyacan katın SİZDE ACUN BEY ben ve oglumda yazildim cok ihtiyacimiz var mutfagımı yaptıracağım bir kutuyada para koyun ben ALİME ABLAN DEYİM iysallah çağırırsınız oglumda yazildi SOYVARVIR A ÇOK ŞEY LER KATIYORSUNUZ HEDİYELER FALAN BENİ ÇAĞIR OGLUM COK HEYEC
    Cevapla
  • Alim 3 ay önce Şikayet Et
    TS ömür sayesinde 1 kişi eksik oynuyordu iyi olmuş gitmesi, sakatlıklardan sonra dikiş tutturamadı tutmaz da artık, futbol makas çekmeye benzemez
    Cevapla
  • ekpssci 3 ay önce Şikayet Et
    Alpere laf yok.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Türkiye'nin ahlakını örf ve adetlerimizi bozan program yapan adam acun hiç sevmem,ismi bile Türk müslüman ismi degil
    Cevapla
  • Vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Acun eski türkçede cihan-dünya demek bazı doğruları söylerken cahilliğiniz yüzünden rezil olmayın biraz araştırın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle