Trabzonspor'da iki yıldız isim kadro dışı bırakıldı!

Trabzonspor, Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok'un artık A takımdan ayrı olarak idman yapacağını ve iki oyuncu için disiplin yönetmeliği kapsamında inceleme başlatıldığını açıkladı.

GİRİŞ 19.01.2024 11:10 GÜNCELLEME 19.01.2024 12:27
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok'un bundan sonraki süreçte takımdan ayrı idman yapacaklarını bildirdi.

"Yönetim Kurulumuz; profesyonel futbolcularımız Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un bundan sonraki süreçte A takımdan ayrı olarak idman yapmaları yönünde karar almıştır. Ayrıca iki oyuncuyla ilgili kulübümüzün disiplin yönetmeliği kapsamında inceleme başlatılmıştır."

Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok idmanlara çıkmadı!

Trabzonspor'dan ayrılmak isteyen Abdülkadir Ömür'ün ayrılmak için idmanlara çıkmadığı öğrenildi.

Manisa FK maçı sonrası değerlendirmelere bulunan Avcı, "Sebebimi bilmediğim bir şekilde bugün Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok aramızda yoktu. Onlarla ilgili kulübümüz açıklama yapar. Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok çeşitli sebeplerden dolayı antrenmanlarda yoklar. Nedenini bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

30 Haziran 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Abdülkadir Ömür'ün Fransa ve Hollanda'dan bazı takımlarla görüşme halinde olduğu ve ayrılmak istediği belirtildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 107
  • agh 3 ay önce Şikayet Et
    bence yönetim de bu oyuncularla birlikte gitsin.
    Cevapla
  • Net 3 ay önce Şikayet Et
    Türk takımları, kadro dışı bırakmanın fayda değil, zarar olduğunu ne zaman öğrenecek? Beşiktaş, kadro dışı bıraktıklarını affeti, Tsde affedecek. Çünkü oynatmazsan hem o futbolcunun piyasası düşer, hem takım eksilir. Futbolcudan memnun değilmisin, gitmek mi istiyor, al sana fırsat tüm gücünle oyna, kendini göster transfer ol dersin, yada demeden oynatır, satarsın gider....
    Cevapla
  • Baki 3 ay önce Şikayet Et
    PL den istesinler satma, sonra Avcının aman hucum oynamayalım ağzımızın tadı kaçmasın sisteminde, forvetleri bile stoper kadar savunma oynamaya zorla, sonra oyuncu niye gelişmiyor, niye oynamıyor de...
    Cevapla
  • Erciyesin kutları 3 ay önce Şikayet Et
    Abdülkadir ömürün gelişiminin önündeki engel Trabzonsporda kalması
    Cevapla
  • ümit 3 ay önce Şikayet Et
    Gs alan açmaktan başka bir şey değil birdahaki haftaya kadrodalar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle