Trabzonspor Başkanı konuştu! "Nwakaeme..."

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan son zamanlarda adı sıklıkla Trabzonspor ile anılan Anthony Nwakaeme ile ilgili açıklamada bulundu.

Trabzonspor Başkanı konuştu! "Nwakaeme..."
Trabzonspor Başkanı konuştu! "Nwakaeme..."
GİRİŞ 18.01.2024 11:59 GÜNCELLEME 18.01.2024 11:59
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Suudi Arabistan ligi ekiplerinden Al İttihat takımında forma giyen Nijeryalı oyuncunun bordo-mavili takıma transferi ile ilgili çıkan haberlere ilişkin DHA'ya açıklamalarda bulundu.

"FEDAKARLIK YAPMAZSA İMKANSIZ"

2021-2022 sezon sonunda Trabzonspor'la sözleşmesinin sona ermesi ile bordo-mavili takımdan ayrılarak Suudi Arabistan ligi ekiplerinden Al İttihat'a giden Nwakaeme'nin yeniden bordo-mavili takıma döneceği yönündeki haberler üzerine Doğan "Öncelikle şunu söylemek isterim, bizim yabancı oyuncu kontenjanımız dolu. Takımdan bir yabancı oyuncunun ayrılması halinde hocamızın da talebiyle, ekonomik şartlarımızın da elverdiği oranda transfer yapacağız. Ancak Nwakaeme'nin takımı ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek ve şu anda da oldukça yüksek maliyetle forma giyiniyor. Bizim şu anda oyuncuyu o maliyetlerle yeniden takımımıza katmamız çok zor. Hatta imkansız diyebilirim. Oyuncunun takımındaki alacaklarından fedakarlık yaparak Trabzonspor'a geleceği yönünde de şu ana kadar bize gelen bir şey yok" diye konuştu.

"ŞU ŞARTLARDA ÇOK ZOR"

Trabzonspor'un son lig şampiyonluğunda önemli katkısı olan Nijeryalı oyuncu Nwakaeme ile yakın dostluğu ile bilinen Trabzonspor yöneticisi Nevzat Kaya da, "Nwakaeame ile çok yakın dostuz ve sürekli kendisiyle konuşuyoruz. Ancak halen oynadığı takımdaki maaş yükü oldukça fazla. Bizim o rakamlara oyuncuyu almamız şu şartlarda çok zor. Ancak bonservissiz bir şekilde alabilirsek bu transfer gerçekleşebilir. Onun dışında kulüp yetkilileri ile de henüz bir görüşme gerçekleştirmedik. Oyuncunun takımımıza transferi konusunda özellikle oyuncunun alacaklarından vazgeçeceği ya da şahsımın bu konuda mali sorumluluk yükleneceği yönündeki haberler de tamamen asılsızdır" ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • seyhan 3 ay önce Şikayet Et
    Başkan, avcının kulağıı çek de maçı gs'ye burda da satmasın.
    Cevapla
  • SözünÖzü 3 ay önce Şikayet Et
    Adam vekil oldu arkadaş uyanın artık rüyadan boş hayalden
    Cevapla
  • Madmax 3 ay önce Şikayet Et
    Niye bu ülkede giden topçular tekrar geri alınıyor.iyi oyuncu ama yas 35 olmuş gerek yok Futbol kafası ülkede böyle olunca kendi ligin de tirpana çal boş isler
    Cevapla
  • Çarşı 3 ay önce Şikayet Et
    Her kulüp başkanı, yönetici ve teknik ekibi ve dahi sporcu kadrosu ve ve ve malzemeciden tut aşciya kadar kim varsa oturup manchester united belgeselini izlemeli.. Altyapı nedir...nasıl bir olmazsa olmazdırı ögrenmeli.
    Cevapla
  • Ege 3 ay önce Şikayet Et
    Avcı geldi 3 yıldır kim çıktı çıktı alt yapıdan . Hiçç. Ünal hoca derhal geri gelmeli yoksa bunlar batıracak Trabzonspor u.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle