Trabzonspor'dan flaş Abdülkadir Ömür kararı!

Trabzonspor'un hocası Abdullah Avcı, istediği verimi alamadığı Umut Bozok ile taraftarın hedefindeki Abdülkadir Ömür'ün ayrılığına onay verdi.

Trabzonspor'dan flaş Abdülkadir Ömür kararı!
Trabzonspor'dan flaş Abdülkadir Ömür kararı!
GİRİŞ 16.01.2024 13:35 GÜNCELLEME 16.01.2024 14:20
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Nenad Bjelica döneminde alınan istikrarsız sonuçlar sonrası şampiyonluk yarışının çok uzağında kalan Trabzonspor, yeni sezon planlamasına erken başladı.

Şu anda ligi bitirebileceği en üst noktada tamamlayıp Türkiye Kupası'nı hedefleyen Abdullah Avcı'nın ekibini, transferde 'fırtınalı günler' bekliyor.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Dimitros Kourbelis ile yollarını ayıran bordo mavililerde iki isim daha gidebilir. Avcı, yönetime verdiği raporda Umut Bozok ile Abdülkadir Ömür'ün satılabileceğini bildirdi.

UMUT BOZOK İÇİN İSTENEN TEKLİF GELMEDİ

Bekleneni veremeyen ve 2025'e kadar mukavelesi bulunan Umut Bozok, şu ana kadar dört maçta süre alırken ne gol ne de asist katkısı verebildi. Abdullah Avcı'nın kadroda kesinlikle düşünmediği Umut Bozok'un satışına yönetim de sıcak bakıyor ancak şu ana kadar bordo mavili kulübe istenen düzeyde bir teklif gelmiş değil.

ABDÜLKADİR ÖMÜR: "BIRAKIN GİDEYİM"

Abdülkadir Ömür'ün durumu ise biraz farklı. Tecrübeli hocanın normalde tutmak istediği yıldız ismin taraftarlar arası çık ve bu durum iki tarafa da zarar verebilir. Abdülkadir Ömür, taraftar tepkisi sebebiyle yönetime 'Bırakın gideyim' ricasında bulundu.

Ömür için yeni adres İspanya veya Fransa ligleri olabilir.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • ffff 3 ay önce Şikayet Et
    fizik sıfır büyük takımlar almaz
    Cevapla
  • Levrock 3 ay önce Şikayet Et
    Ömürü Fener alsın
    Cevapla
  • MuhammedAli 3 ay önce Şikayet Et
    Ömür cok efendi ahlakli maşallah ama iyi futbolcu değil onu isteyen takimlari cok merak ediyorum
    Cevapla
  • Erciyesin kutları 3 ay önce Şikayet Et
    Bence ömürün gelişiminin önündeki en büyük engel Trabzon da kalmak
    Cevapla
  • Izzet Uzun 3 ay önce Şikayet Et
    Azıcık akıllı olun! Abdulkadir2 de madem verim alamıyorsunuz, öyleyse kiraya verin de, seyredin başka takımda neler yapıyor. Yusuflar için de aynısını söylemiştim, sattınız, şimdi zor geri alırsınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle