Başkan transfer ateşini yaktı! Nwakaeme geri dönmeye hazırlanıyor

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Anthony Nwakaeme ile ilgili transfer görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.

GİRİŞ 13.01.2024 10:50 GÜNCELLEME 13.01.2024 11:08
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Ekotürk'te katıldığı bir yayında Trabzonspor'daki transfer gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bordo-mavili takımın eski oyuncusu Anthony Nwakaeme'yle ilgili görüşmelerin sürdüğü belirten Doğan, şartları sağlayabilirlerse tecrübeli oyuncuyu kadrolarına katmak istediklerini söyledi.

Konuyla ilgili Ertuğrul Doğan, "Nwakaeme'nin kulübünün başkanıyla görüşmeleri sürdürüyoruz. Eğer şartları sağlayabilirsek hocamızın istediği bir oyuncu. Şu anda kontratlı oyuncu. Bizim de çok sevdiğimiz bir oyuncu." dedi.

"HERHANGİ BİR TEKLİF YOK"

Ertuğrul Doğan, bordo-mavililerin kaptanı Uğurcan Çakır'a bir teklif gelmediğini ifade ederken Avrupa'dan teklif gelmesi halinde kolaylık sağlayacaklarını söyledi.

Doğan, Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür'ün transfer durumuna ilişkin, "Uğurcan ve Abdülkadir'e gelen herhangi bir teklif yok. Avrupa'dan Uğurcan'a teklif gelirse yardımcı olacağımızı söyledik. Türkiye'den teklif gelse Uğurcan gitmez. Trabzonspor da kaptanını Türkiye'de başka kimseye vermez." dedi.

"ÇOK BÜYÜK FARK VAR"

Trabzonspor'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek Anastasios Bakasetas'a henüz bir teklif gelmediğini belirten Ertuğrul Doğan, sözleşme yenilemek için teklif yaptıklarını ancak anlaşamadıklarını kaydetti.

Anastasios Bakasetas'la ilgili Doğan, "Bakasetas'la ilgili şu anda teklif gelmedi. Bizim teklif yaptığımız ve kabul etmediği doğru. Aramızda çok büyük bir fark var." açıklamasında bulundu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Abdülselam Sancar 3 ay önce Şikayet Et
    futbol cahili bir teknik drektörün olursa böyle gereksiz transferler yapar takıma iki adam a ihtiyacı var sag bek sol bek birde takımn temposunu pas kalitesini motivasyonunu artıracak teknikdrektör en iyi kadro trabsonporda şu an avcıya güvenip takımı dagıtmayın
    Cevapla
  • Yazayım 3 ay önce Şikayet Et
    Eğer gelecek ise baston ile destek sandalyesini de almaya unutmayın sakın.
    Cevapla
  • Ankaralı 3 ay önce Şikayet Et
    huzurevinde değil mi o ? nasıl gelecek adam yaşlı
    Cevapla
  • Ankaralı 3 ay önce Şikayet Et
    bence de iyi oyuncu yaşlı olsun fark etmez bastonu ile gol atsın. yaşlılara saygı lütfen. hem Trabzon da huzurevinde var.
    Cevapla
  • rıfkı efendi 3 ay önce Şikayet Et
    gelsin tabi 34 yaşında 10 yıl oynar ... :D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle