Abdullah Avcı'dan Arsenal benzetmesi

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ankaragücü maçı sonrası "Geçen gün 77 kez ceza sahasına giren Arsenal gol atamadı." dedi.

Abdullah Avcı'dan Arsenal benzetmesi
Abdullah Avcı'dan Arsenal benzetmesi
GİRİŞ 06.01.2024 21:47 GÜNCELLEME 06.01.2024 21:47
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor deplasmanda Ankaragücü'nü 1-0 mağlup etti. 

Karşılaşmanın ardından bordo-mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı, açıklamalarda bulundu. 

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde: 

"Sahanın zemini çok sıkıntılıydı"

"Galibiyetle başlamak son derece önemli. 28 günde toplam 8 maç oynayacağız. Sakatlar ve Afrika Kupası ile beraber sınırlı bir şekilde gidiyoruz. Sahanın zemini çok sıkıntılıydı. Bazen buna göre oynamamız gerekiyor. Takımımız dirençli durdu. Golü bulduktan sonra çabuk kaybedişlerimiz ve topun arkasına geçişlerimiz oldu. Bunu düzeltmemiz lazım. Rakibe çok pozisyon vermedik."

"Galibiyet her zaman ilaçtır"

"Galibiyet her zaman ilaçtır. Oyunun kalitesini galibiyetler hızlandıracaktır. Oyuncular, maçı kazanmak için elinden geleni yaptı. Tebrik ediyorum. Bizim oyuncu kalitemiz onlardan daha fazla. Yönetimimize, başkanımıza ve taraftarımıza armağan olsun."

"Bu durum zaman zaman değişecek"

"Buna benzer senaryoyu daha önce yaşadım. Oyunun, ligin, oyuncu profillerinin gerçekleri var. Dünyanın hiçbir takımı istediği oyunu oynayamıyor. Geçen gün 77 kez ceza sahasına giren Arsenal gol atamadı. Bu durum zaman zaman değişecek."

"Ligin şu anda üçüncüsüyüz"

"Bu oyun artık bir televizyon oyunu oldu. Aksiyon aranıyor, kazanmak her zaman ilaç. Ligin şu anda üçüncüsüyüz. Tabela bugün 1-0 yazıyor. Bir sonraki maça en iyi şekilde hazırlanacağız."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 11
  • Yorumcu 3 ay önce Şikayet Et
    Ben Abdullah Avci antrenör degil dedigimde, gerek buralardaki yorumcular, gerekse yüz yüze konustugum kisiler bana kiziyorlardi. Neymis, Trabzon'u sampiyon yapmis. Trabzon'u TFF ve diger takimlar sampiyon yapti. Bu adam ne antrenman yaptirabiliyor, ne taktik verebiliyor. Su geri geri ve yan yan oynama huyundan bir türlü vazgecemedi. Yaptigi tek sey cene ve felsefe...
    Cevapla
  • Efe 3 ay önce Şikayet Et
    Bir maç kazandın hiç oynamadan yan geri geri kendini drv aynasında görüyorsun. Avcı dan bir cacık olmaz.
    Cevapla
  • Mehmet34 3 ay önce Şikayet Et
    Maçı izlerken Bahçelinin bugünki sözü geldi aklıma tekrar. “Türk futbolunda futboldan başka her şey var.” Uyudum nerdeyse izlemedim devam.
    Cevapla
  • rmzn 3 ay önce Şikayet Et
    Yedi kez ceza sahasina giremeyen oyununla cok iyisin hoca
    Cevapla
  • Abdullah 3 ay önce Şikayet Et
    TS ligi ikinci bitirir.
    Cevapla
  • Kürşat 3 ay önce Şikayet Et
    Hangi TS ligi ikinci bitirir Türk Standartları olabilirdi belki
    Cevapla
  • Ayyildizim 3 ay önce Şikayet Et
    Evet sondan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle