Başkan açıkladı: Nwakaeme ile görüştüğümüz doğru

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan; TFF, hakemler ve transfer gündemine dair açıklamalar yaptı. Doğan, Anthony Nwakaeme ile görüştüklerini doğruladı.

Başkan açıkladı: Nwakaeme ile görüştüğümüz doğru
Başkan açıkladı: Nwakaeme ile görüştüğümüz doğru
GİRİŞ 23.12.2023 15:10 GÜNCELLEME 23.12.2023 15:10
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

TFF ve hakemlerle ilgili görüşlerinin değişmediğini aktaran Ertuğrul Doğan, Trabzonspor'un Transfer gündemine de değindi.

Ertuğrul Doğan şu ifadeleri kullandı:

"Bizim federasyon başkanının şahsıyla alakalı bir düşüncemiz yok. Ben takımımın haklarını her şekilde savunurum. TFF'nin iyi niyetini gördüğümüz şekilde yanında oluruz. Bizim kendisinden aldığı aksiyonları görmemiz gerekiyor. Yapılanlar ortada ve bunları görmezden gelemeyiz. Henüz bir adım görmedik, gördüğümüz zaman bakacağız. Tabi çok uzun zamanları da yok bunu da söyledik."

Mete Kalkavan konusunda kendilerine söz verildiğini söyleyen Doğan, bu sözün yerine getirilmesini beklediklerini bildirdi.

"NWAKAEME İLE GÖRÜŞTÜK"

Öte yandan Trabzonspor'un transfer gündemine de değinen Başkan Doğan, Anthony Nwakaeme ile görüştüklerini doğruladu.

Ertuğrul Doğan konuyla ilgili şöyle konuştu:

"Anthony Nwakaeme için hocamızın görüştüğü doğru. Nevzat kardeşimizle görüşme yaptık. Teknik olarak onay gelmedi. Geldiği zamana geldiği zaman mali durum ve sağlık açısından karar vereceğiz.Sorunsuz kişiliğiyle sorun yaşatmamış artı olmuştur. İnceledikten sonra bir karar alınacaktır."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Temel reiss 4 ay önce Şikayet Et
    Niye gönderdin adam canavar gibi oynarken sayesinde şampiyon oldu n, abubakar da takır atıyor pas gelince pasör yok en iyi oyuncusu abubakar onu kadro dışı bırakmış aybaba geldi yine guarezmayı oynatmadı gençliğinde sonra geri geldi guarezma yıllarca oynadı, nwakemeden topu kimse alamazdı, yanına 1 genç verin yetiştirsin, faydası olur, yöneticiler işi bilmiyor, iyi oyuncuları satıyorlar
    Cevapla
  • Tandoğan 4 ay önce Şikayet Et
    Giden gittiği gibi gelmiyor bakınız abubakar vincent futbol duygusal işi değil faturası ağır oluyor.
    Cevapla
  • orhan ANKARA 4 ay önce Şikayet Et
    Wake profosyenel bir oyuncu. Aynı zamanda özel bir oyuncu. Evet yaşlı bir oyuncu. Ancak 2-3 yıl daha Trabzonsporda yedek bir oyuncu olarak da çok katkısı olur. Alt yapı için de katkı sağlar diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • Cemil 4 ay önce Şikayet Et
    Hami daha faydalı olur saçmalık vallahi
    Cevapla
  • Mustafa Paşa 4 ay önce Şikayet Et
    Nwakayeme gelsin bir şeye fayda olmaz. Biraz farklı vizyon yaratıp takip edin. Ben Fenerbahçeli olarak daha çok genç yetenekleri oynatırdım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle