Abdullah Avcı: Futbol adına üzücü!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Futbol adına üzücü. Bundan sonra futbol federasyonunun vereceği karar." dedi.

Abdullah Avcı: Futbol adına üzücü!
Abdullah Avcı: Futbol adına üzücü!
GİRİŞ 19.12.2023 22:22 GÜNCELLEME 20.12.2023 12:15
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında İstanbulspor sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Karşılaşma Trabzonspor'un 2-1 üstünlüğüyle devam ederken İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, hakem kararlarına tepki olarak takımı sahadan çekti ve karşılaşma yarıda kaldı. 

Mücadelenin ardından bordo-mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı, açıklamalarda bulundu. 

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde: 

"Futbol adına üzücü"

"Bugün oyuna giremeyeceğiz. Değişik bir gün yaşanıyor. Futbol adına üzücü. Bundan sonra futbol federasyonunun vereceği karar. Geçenlerde de söyledim, futbolun içindeki olaylarla ilgili, oyunun içi ile ilgili kafa yordum. Bundan sonra da böyle yapacağım. Çünkü benim yapabileceğim bir şey yok."

"Ben oyunun içinde kalacağım"

"Üzücü bir gün. Bunun içinde bulundum. TFF bir karar verecek. Ben oyunun içinde kalacağım. Sakin kalmak lazım. Sadece üzüntülüyüm. Bundan sonraki kararı bekleyeceğiz"

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 21
  • nurettinbey 4 ay önce Şikayet Et
    Şayet biraz TS'a yakışan bir oyun ortaya koysaydınız bütün bu olaylar olamayacaktı. Geçen haftaki Antep maçındaki oyun ile bu oyun hiç benzeşmedi. Her hafta ayrı bir havada takım!!
    Cevapla
  • 6 Kasım 4 ay önce Şikayet Et
    Miyavsporlular çıldırmış düzenlerine tekme tokat daltı İstanbul başkanı helal olsun, tff derhal istifa.
    Cevapla
  • ahmet yılmaz sivas 4 ay önce Şikayet Et
    istanbula en ağır ceza verilmeli penaltı yok bişey yok takımı cekiyorsun ergen başkan istanbul kümeye
    Cevapla
  • MASK 4 ay önce Şikayet Et
    hoca neye üzüldün anlayamadık istanbula yapılan haksızlığamı yoksa başka bir şey var biz göremedik ona mı işin garibi VAR sistemi olmadan da böyle haksızlıklar oldu hakemler bilerek bilmeyerek yanlış yaptı kasıt aranmadı ama VAR dan sonra insanlar kasıtlı olduğunu düşünmeye başladılar ve haklılar peki bu kasıttaki amaç ne 70 lerde sağ soldu şimdi taraftarı çok olan camiaları karşı kar
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Bence gündem değiştiriyorlar.. Vurgun davası unutalım diye bunlar yapılıyor olabilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle