Kötü haber! Onuachu iki dev maçı kaçırabilir

Nijerya Milli Takımı'na çağrılan Paul Onuachu, Galatasaray maçında kesin olarak oynayamayacak. Nijeryalı golcünün Beşiktaş müsabakasını kaçırması da ihtimaller arasında.

GİRİŞ 19.12.2023 13:25 GÜNCELLEME 19.12.2023 13:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un Nijeryalı golcüsü Paul Onuachu, 13 Ocak-11 Şubat 2024 arasında Fildişi Sahili'nde düzenlenecek Afrika Uluslar Kupası için ülkesinin milli takımının geniş kadrosuna davet edildi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; 40 kişilik listede kendine yer bulan 29 yaşındaki santrfor, 25 kişilik son kadroya da seçilirse Trabzonspor'un ligdeki en az 3 maçında forma giyemeyecek.

Onuachu, 22 Ocak'a kadar devam eden grup maçları sebebiyle Antalyaspor (d), Galatasaray ve Rizespor (d) müsabakalarını kaçıracak.

Takımı gruptan çıkar ve finale kadar giderse Kasımpaşa, Beşiktaş (d) ve Hatayspor maçlarında da yer alamayacak.

Nijerya ile A Grubu'nda Fildişi Sahili, Ekvator Ginesi ve Gine- Bissaui mücadele edecek. 

Geniş kadroda santrfor olarak Victor Osimhen, Boniface, Ademola Lookman, İheanacho, Ahmed Musa, Cyriel Dissers, Umar Sadiq ve Terem Moffi de bulunuyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Oflu 4 ay önce Şikayet Et
    Enis destan oynar çok daha iyi.
    Cevapla
  • Müsafir 4 ay önce Şikayet Et
    Hayret! Daha hiç bir Fenerbahçeli çıkıp Galatasaray bunu organize ediyor Nijerya Galatasarayın isteğine uyarak bu herifi milli takıma çağırdı diye yorum yapmamış
    Cevapla
  • Murat 4 ay önce Şikayet Et
    Biz siz miyiz?
    Cevapla
  • ali uyar 4 ay önce Şikayet Et
    DEMEYE GEREK tgsff var zaten onlara bırkmıyır..
    Cevapla