Traftarlardan Onuachu'ya ödül

Trabzonspor'da Kasım ayının futbolcusu Paul Onuachu seçildi. Onuachu, bu sezon bordo mavili formayla çıktığı 11 maçta 7 kez gol attı.

Traftarlardan Onuachu'ya ödül
Traftarlardan Onuachu'ya ödül
GİRİŞ 18.12.2023 13:25 GÜNCELLEME 18.12.2023 13:25

Trabzonspor, Resmi Fan Token partneri Socios.com ile taraftarlara her ayın en iyi performans gösteren futbolcusunu seçtiriyor. Dünyanın en büyük taraftar etkileşim ve ödüllendirme platformu Socios.com uygulaması üzerinden yapılan oylamada Kasım ayının futbolcusu Paul Onuachu seçildi. Onuachu, bu sezon bordo mavili formayla çıktığı 11 maçta 7 kez gol attı.

Kasım ayında çıktığı her maçta gol atıp takıma önemli katkı sağlayan Nijeryalı yıldız, Trabzonspor Fan Token sahibi taraftarların oyuyla ayın oyuncusu seçildi. Oylamaya Türkiye dışından 71 farklı ülkeden Trabzonsporlu taraftarlar katıldı. Oyuncuya kendisi için hazırlanan özel plaketini, dün antrenman öncesinde takdim edildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.