Abdullah Avcı'dan galibiyet yorumu! Taraftara mesaj

Süper Lig'de Gaziantep FK'yi 3-1 yenen Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, deplasmanda kazanmanın önemli olduğunu belirterek taraftarın oyun beklentisinin farkında olduğunu söyledi.

Abdullah Avcı'dan galibiyet yorumu! Taraftara mesaj
Abdullah Avcı'dan galibiyet yorumu! Taraftara mesaj
GİRİŞ 10.12.2023 22:20 GÜNCELLEME 10.12.2023 22:24
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'yi 3-1 yenen Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, geçen haftaki yenilginin ardından deplasmanda maç kazanmanın önemine dikkat çekti.

Avcı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Gaziantep FK'nin değişik oyun tarzlarına göre hazırlandıklarını söyledi.

Maçın deplasmanda olduğu için oyuna girmenin kolay olmadığını ifade eden Avcı, "İlk aşamada dengeli bir oyun vardı. Özellikle maç 2-0 olunca net 7-8 pozisyon vardı. Bu skorun ardından takım doğru oynayan, teknik kapasitesi yüksek, atak sonuçlandıran kimliğine sahip olup 3. golü buldu." dedi.

"Trabzon şehrinin nasıl bir oyun isteğini bilen bir teknik direktörüm"

Çalıştıklarını doğru uyguladıklarını anlatan Avcı, şunları kaydetti:

"Bugün çalışmamızın karşılığını aldık. Geçen haftaki mağlubiyetin ardından böyle bir maçı deplasmanda kazanmak bizim için önemliydi. Bugün Trabzonspor'da 100. lig maçına çıktım. Bu Trabzonspor'da her teknik direktörü gururlandırır. Her zaman 'iyi ki Trabzonspor var' diyorum. Biz güçlü ve büyük bir aileyiz. Trabzonspor'un, Trabzon şehrinin nasıl bir oyun isteğini çok net bilen ve ekibiyle gerçekleştiren bir teknik direktörüm. Zaman zaman iniş ve çıkışların olduğu dönemleri yaşayacağız. Hem yarışırken, sonuç alırken organizasyon geliştiren bir takım olacağız. Oyuncularımı tebrik ediyorum."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • başgan 4 ay önce Şikayet Et
    apo geçen hafta ne oldiiii
    Cevapla
  • Ertan 4 ay önce Şikayet Et
    Antep zayıf skor 2-0 olunca açık verdi Trabzonspor da o açıkları kullandi teknik hoca 2-0dan sonra kendimize geldik diyor yemezler syn Avcı
    Cevapla
  • Murat 4 ay önce Şikayet Et
    Visca formunda idi ayrıca oynamayan korkak oyuncular var. Formdan düştüler bunlar. Teşekkür edip göndereceksin.
    Cevapla
  • Nedim 4 ay önce Şikayet Et
    Ligin iyi kadrosu TS'de mi, Vallahi karnıma agrilar girdi
    Cevapla
  • Abdülselam Sancar 4 ay önce Şikayet Et
    Ligin en iyi kadrosu ts de işi biraz ciddiye alınca yani koşunca oluyormuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle